2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست
اخه طرف سنی هم نداره. همین الان میتونه یک ملیارد بده ماشین ولی دیگه خط جدید نمیتونه اضافه کنه

من حس میکنم شما دوس داری خودتو قانع یا طرف به اندازه کافی شمارو قانع کرده کسی که درامد بالایی داشته باشه به گفته خودش ماشین حتما میخره مخصوصا ی مرد

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
چی بگم آخه شاید دوسش داری نظر من باعث دلسردی بشه  من قبول نمیکردم این مورد برای پیش میومد  ...

نه خب نظرت را بگو شاید من اشتباه میکنم

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حس میکنم شما دوس داری خودتو قانع یا طرف به اندازه کافی شمارو قانع کرده کسی که درامد بالایی داشته ...

متوجه پیامت نشدم میشه بیشتر بگی. 🌹

متوجه پیامت نشدم میشه بیشتر بگی. 🌹

منظورم اینکه ی مرد که درامد بالایی داشته باشه قطعا ماشین میخره من حس میکنم ایشون با حرفاش شمارو قانع کرده

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
منظورم اینکه ی مرد که درامد بالایی داشته باشه قطعا ماشین میخره من حس میکنم ایشون با حرفاش شمارو قانع ...

نه درآمد ش رو اشتباه نگفته با ماشین پدرش میره هر جا بخاد بره الان هم بگه برام ماشین بگیر در حد یه 207 صفر میگیره براش ولی میگه میخام از پول خودم بگیرم