از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
چند روزه میرم باشگاه و سرگیجه میگیرم مربی بهم گفت برو دکتر شاید کمخونی منم گشتم یه دکتر که مثلا خوبه پیدا کردم دیدم تو نت ازش تعریف شده اومدم اینترنتی نوبت گرفتم ساعت ۸ شب
بعد منشی فس فس کنان پرونده برام نوشت و گفت بشین تو نوبت بهش گفتم بچه کوچیک دارم گفت باید حداقل ۲ ساعت بشینی منم نشستم ساعت شد ۱۱ نوبتم نشد!!!!یکی ساعت ۶ نوبت داشت هنوز نرفته بودم داخل
اون خانمه عصبی بود و همش داد و بیداد میکرد تا بالاخره ساعت ۱۱ رفت داخل.باورتون میشه هر بیمار بین ۱ تا ۱ ساعت و نیم داخل بود؟؟؟؟من پرسیدم مگه دکتر اندسکوپی میکنه گفت نه فقط حرف میزنه