2777
2789

آخه کسی که میاد دکتر لابد حالش بده چطور اینقد بشینه.منشی با پرویی گفت دکتر تا ۴ صبح هستش و ممکنه ۱ یا ۲ نوبتت بشه!!!منم عصبی بودم بچم هم خونه همسایه!!وقتی خانمه رفت تو من و سه نفر دیگه هم باهاش رفتیم یهو دکتر گفت چرا اومدین تو گفتیم میخوایم باهاتون صحبت کنیم ما سه سااعته نشستیم نوبتمون نشده چطور بشینیم تا ۴ صبح!!یهو عصبانی و با فریاد گفت بریییین بیرون بیخود کردین اومدین اینجا برین یه دکتر دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه کسی که میاد دکتر لابد حالش بده چطور اینقد بشینه.منشی با پرویی گفت دکتر تا ۴ صبح هستش و ممکنه ۱ ی ...

ع وا

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون

منم درومدم باهاش بحث کردم و گفتم شما تربیت حرف زدن نداری چطور میخوای طبابت کنی مارو از اتاق بیرون کرد منشی هم پول ویزیت و بر نمیگردوند اینقد داد کشیدم سرش و گفتم الان زنگ میزنم ۱۱۰ که ترسید پولمون و پس داد از دیشب احساس میکنم مشکل گوارش هم گرفتم🫤 اینقد حرص خوردم که معدم میسوزه

خدا شاهده منم فکرم منحرف شده بود گفتم این چیکار میکنه اون تو☹️ ولی آخه مردا هم همینقدر اون تو میرفتن

ای بابا بازم نمیتونم فکر خوب کنم حتی مرد😂بیخیال به دکی دیگه برو

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
یه مرد بود سنش هم کم نبود ولی شعورش در حد صفر بود جای عذرخواهی پرتمون کرد بیرون گفت برین جای دیگه کی ...

آها پس معلوم شد چرا لفتش میده شاید با مریضاش لا س میزنه 

خوب دیگه برو پیش دکتر زن

خدایا شکرت بالاخره...