2777
2789
عنوان

کنسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 23 پست
خب اولی تر از همه همایون شجریان  علیرضا قربانی  نیما مسیحا  حمید حامی  علی ز ...

مرسی عزیزم

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم ❤

ولی همه خواننده ها توی این سایت نیستمن بعضی ها توی سایت ایران کنسرت هستند

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
اخه تا سایت باز میشه به پنج دقیقه نمیرسه که پر میشه صندلی ها

منم بخاطر همین قضیه میخواستم بلیط بگیرم ولی گفت خوب نیست 

برو یوتیوب کنسرت قبلش هست خودت چک کن خوشت اومذ بگیر برو

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

ممنون عزیزم که گفتی،من نمیدونستم ❤

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

اراد کنسرت هم خوبه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

منم بخاطر همین قضیه میخواستم بلیط بگیرم ولی گفت خوب نیست  برو یوتیوب کنسرت قبلش هست خودت چک کن ...

اها ممنون بابت راهنماییت عزیزم

ممنون عزیزم که گفتی،من نمیدونستم ❤

خواهش گلم

اراد کنسرت هم خوبه

نشنیدم تا حالا اسم سایتشو