2777
2789
عنوان

کنسرت

204 بازدید | 23 پست

تا حالا کنسرت رفتیم 

مال کی و رفتین

خوش گذشت

کدوم خواننده

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مال علی یاسینی و قبل عید رفتم خیلی خوب بود

الان هم آرمین گذاشته میخواستم ببینم شما آرمین رفتید خوب بود

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
من مال علی یاسینی و قبل عید رفتم خیلی خوب بود الان هم آرمین گذاشته میخواد استم ببینم شما آرمین رفتی ...

اگه اجراهای خواننده ها از نظر ارزش موسیقایی مهمه بهت پیشنهاد نمیکنم

یه عده محدودی هستن که اجراهای خوب تو ایران دارن اگه بخوای برات معرفی میکنم  ولی اگه فقط هیجانش ...

خب کدوم خواننده ها

مممنون میشم راهنمایی کنید

من مال علی یاسینی و قبل عید رفتم خیلی خوب بود الان هم آرمین گذاشته میخواستم ببینم شما آرمین رفتید خ ...

یکی از دوستام رفته بود میگفت آرمین کنسرتش خوب نیست 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

یکی از دوستام رفته بود میگفت آرمین کنسرتش خوب نیست  

اخه تا سایت باز میشه به پنج دقیقه نمیرسه که پر میشه صندلی ها

اخه تا سایت باز میشه به پنج دقیقه نمیرسه که مرتیکه صندلی ها

از کدوم سایت بلیت میگیری؟

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

توی ایران زانیار و سیروان خسروی 

اخسان خواجه امیری رو رفتم

خارج از ایران همایون شجریان رو رفتم از ایرانیا

Cold play

Muse

Roger waters 

Red hot chili peppers 

Kings of leon 

Riverside 

Arctic monkeys 

خیلی زیادن

همشونم خیلی دوس داشتم

خب کدوم خواننده ها مممنون میشم راهنمایی کنید

خب اولی تر از همه همایون شجریان 

علیرضا قربانی 

نیما مسیحا 

حمید حامی 

علی زندوکیلی 

محمد معتمدی 

از خواننده های نسل جدید هم بهنام ب. ا. ن. ی و حامد همایون خوب هستن 

امید سلطانی و معین هم اجراشون خارج ایرانه

از کدوم سایت بلیت میگیری؟

هنرتیکت

توی ایران زانیار و سیروان خسروی  اخسان خواجه امیری رو رفتم خارج از ایران همایون شجریان رو رفت ...

ممنون