2777
2789
عنوان

فسقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 75 پست
خب خیلی بده که ینی هر شب قرار لامپ اتاق روشن باشه🤕

نه بابا چراغ خواب داری روشن کن براش 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیابون بودم اومدم اشپزخونمو ترکونده همه اشپزخونه پلاستیک شده 

از گربه خوشم نمیاد،😬😬😬

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
نه باهاش صحبت کن بزارش روی دستت  جاشم خیلی گرم نباشه  پیش خودت باش تابهت عادت کنه براش اب ...

بزارم رو دستم استرس نگیره؟آخه یکم نوک میزنه

خودم تو پذیرایی کولر روشنه میارمش خیلی پف میده خودشو احساس میکنم زیاد سرما میخوره

ببخشید وقتتو دارم میگیرم حسابی

من به دوست پسرم با قد۱۸۵ میگم فسقلی😂😂😂😂😂تو به گربت میگی🤣🤣

😂😂😂😂چرا اخه بهش میگی فسقلی باید بهش بگی عول چراع جادو😂😂😂

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

بزارم رو دستم استرس نگیره؟آخه یکم نوک میزنه خودم تو پذیرایی کولر روشنه میارمش خیلی پف میده خودشو اح ...

نه نگران نباش

اون چشمش چرا سفیده؟ 

نور افتاده؟ 

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                
😂😂 اولش یه مامانه بود با دوتا بچش بعد همسایمون مادرشون رو کشت بچه ها کوچیک بودن ما بزرگشون کردیم، ...

همسایتون چقدر بیشعور و وحشیع چندروز پیش اینو اوردم خونمون

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۶۲۵_۰۲۲۳۲۰_whatsapp_5zh0.jpg

نیست هیچ احدی لایق احترام..!                                            
ممنون عزیزم دستت درد نکنه خیالم یکم راحت شد من بچه داشته باشم میکشم خودمو وقتی برا پرنده اینجوریم🤣

😂🤣🤣

نه کوره

آخخخخخ چه بد

از همون اول اینطوری بوده یا تازگی اینطوری شده؟ 

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.