نگارmah مدیر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 عنوان فسقلی | مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 75 پست این فسقلی رو میخام بفروشمش خیلی شیطونه🤣https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۶۲۶_۱۱۵۱۲۲_4w38.jpgشبا میاد زیر تخت خواب موهاموومیکشه نمیزاره بخابم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...) 1402/04/05 | 11:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 خب خیلی بده که ینی هر شب قرار لامپ اتاق روشن باشه🤕 نه بابا چراغ خواب داری روشن کن براش آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
موج_های_آبی عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 8857 من به دوست پسرم با قد۱۸۵ میگم فسقلی😂😂😂😂😂تو به گربت میگی🤣🤣 دلتنگ آواز قو🦢
hamonhaftadi76 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 5527 خیابون بودم اومدم اشپزخونمو ترکونده همه اشپزخونه پلاستیک شده از گربه خوشم نمیاد،😬😬😬 درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
سارااااااام عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 نه باهاش صحبت کن بزارش روی دستت جاشم خیلی گرم نباشه پیش خودت باش تابهت عادت کنه براش اب ... بزارم رو دستم استرس نگیره؟آخه یکم نوک میزنهخودم تو پذیرایی کولر روشنه میارمش خیلی پف میده خودشو احساس میکنم زیاد سرما میخورهببخشید وقتتو دارم میگیرم حسابی
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 من به دوست پسرم با قد۱۸۵ میگم فسقلی😂😂😂😂😂تو به گربت میگی🤣🤣 😂😂😂😂چرا اخه بهش میگی فسقلی باید بهش بگی عول چراع جادو😂😂😂 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 از گربه خوشم نمیاد،😬😬😬 😂😂🤣😂 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
موج_های_آبی عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 8857 😂😂😂😂چرا اخه بهش میگی فسقلی باید بهش بگی عول چراع جادو😂😂😂 همیشه بهش میگم فسقلی😂😂😂 دلتنگ آواز قو🦢
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 بزارم رو دستم استرس نگیره؟آخه یکم نوک میزنه خودم تو پذیرایی کولر روشنه میارمش خیلی پف میده خودشو اح ... نه نگران نباش آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
شکلاتتمم عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 348 اون چشمش چرا سفیده؟ نور افتاده؟ لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم مرسییییییی❤️❤️😘. راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 همیشه بهش میگم فسقلی😂😂😂 🤣🤣🤣🤣😂 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 اون چشمش چرا سفیده؟ نور افتاده؟ نه کوره آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
لیییی عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 4351 😂😂 اولش یه مامانه بود با دوتا بچش بعد همسایمون مادرشون رو کشت بچه ها کوچیک بودن ما بزرگشون کردیم، ... همسایتون چقدر بیشعور و وحشیع چندروز پیش اینو اوردم خونمونhttps://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۶۲۵_۰۲۲۳۲۰_whatsapp_5zh0.jpg نیست هیچ احدی لایق احترام..!
سارااااااام عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 نه نگران نباش ممنون عزیزم دستت درد نکنه خیالم یکم راحت شد من بچه داشته باشم میکشم خودمو وقتی برا پرنده اینجوریم🤣
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 ممنون عزیزم دستت درد نکنه خیالم یکم راحت شد من بچه داشته باشم میکشم خودمو وقتی برا پرنده اینجوریم🤣 😂🤣🤣 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
شکلاتتمم عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 348 نه کوره آخخخخخ چه بداز همون اول اینطوری بوده یا تازگی اینطوری شده؟ لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم مرسییییییی❤️❤️😘. راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.