نگارmah مدیر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 عنوان فسقلی | مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 75 پست این فسقلی رو میخام بفروشمش خیلی شیطونه🤣https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۶۲۶_۱۱۵۱۲۲_4w38.jpgشبا میاد زیر تخت خواب موهاموومیکشه نمیزاره بخابم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...) 1402/04/05 | 11:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 وای خداا گربه ها خیلی نازن، ما ۱۶ تا بچه گربه تو حیاطمون داریم، وقتی میرم تو حیاط ذوق میکنم بسکه شیط ... ۱۶ تاااا ؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 ااااا ۱۶ تااا😵 قرار بزنین تو کار فروش؟😂 😂😂 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
سارااااااام عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 یکی دوهفته ای طول میشکه واای چقد زیاد عزیزم شما عروس هم داشتی؟من از وقتی آوردمش یه ذره اسهاله ینی برا استرسشه؟
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 واای چقد زیاد عزیزم شما عروس هم داشتی؟ من از وقتی آوردمش یه ذره اسهاله ینی برا استرسشه؟ غذا چی میدی بهش؟اره دارم ۷ تا آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
آلبالوو_خشکه عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 1741 ااااا ۱۶ تااا😵 قرار بزنین تو کار فروش؟😂 😂😂 اولش یه مامانه بود با دوتا بچش بعد همسایمون مادرشون رو کشت بچه ها کوچیک بودن ما بزرگشون کردیم، بعد ماده هه هرسال بچه میاورد خونمون الان دختراش هم بزرگ شدن بچه هاشونو اوردن اینجا ۴ تا مامانن با بچه هاشون😂😂 خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
سارااااااام عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 غذا چی میدی بهش؟ اره دارم ۷ تا اوه شما هم عیال واریاارزن و تخمه گزاشتم زیاد نمیخوره کلا از دیروز آوردیمشسه ماهشه مرده گفت ۲۰ روزه سرلاکش تموم شده
سارااااااام عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 خیابون بودم اومدم اشپزخونمو ترکونده همه اشپزخونه پلاستیک شده حالا با پلاستیکا چیکار داشته🤣
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 اوه شما هم عیال واریا ارزن و تخمه گزاشتم زیاد نمیخوره کلا از دیروز آوردیمش سه ماهشه مرده گفت ۲۰ رو ... یعنی دون خوره؟یا نرم خوره؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
آلبالوو_خشکه عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 1741 ۱۶ تاااا ؟ اوهوم هر کدوم یه رنگ خیلی بامزن غفلت کنیم پا میزاریم روشون 😂 خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 حالا با پلاستیکا چیکار داشته🤣 شیطونی بازی میکنه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 اوهوم هر کدوم یه رنگ خیلی بامزن غفلت کنیم پا میزاریم روشون 😂 اوه😂😂😂😂😂خرجشون بالایه ها آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
سارااااااام عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 😂😂 اولش یه مامانه بود با دوتا بچش بعد همسایمون مادرشون رو کشت بچه ها کوچیک بودن ما بزرگشون کردیم، ... تا چند وقت دیگه بیرونتون نکنن از جمعیت زیاد😂
آلبالوو_خشکه عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 1741 اوه😂😂😂😂😂خرجشون بالایه ها اره، ولی خب خدا خواسته نمیشه بیرونشون کنیم گناه دارن خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 اره، ولی خب خدا خواسته نمیشه بیرونشون کنیم گناه دارن اره نگهشون دار بزرگ بشن خودشون میرن آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
آلبالوو_خشکه عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 1741 تا چند وقت دیگه بیرونتون نکنن از جمعیت زیاد😂 الان دیگه ما ادم اونا هستیم، همین روزاست که بابام بندازمون بیرون😂😂 خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️