2777
2789

خواستم از تجربتون کمک بگیرم

من از یک هفته پیش تا همین دیروز با شوهرم سر یه صحبت بینمون شکرآب شده بود که سر برادرش بود چون وظیفه من میدونست که با وجود کار و درس و کارای خونه ایشونو دعوت کنم!از دیروز خوب شدیم کلی شکایت کردم ازش که اینقدر خانواده اش سرکوفتم زدن هیچی نگفت...دیگه آروم شد..تقریبا هر ماه سه روز اینا مرخصی میگیرم که بریم شهرستان خونه ی پدرشوهرم...مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم که دلم برات تنگ شده بیا اینجا...حالا بیست روز پیش اونجا بودیم...بنابه دلایلی این ماه رو مرخصی نگرفتم ولی میتونم یه جوری برناممو بچینم سه روز آف شم بتونم برم...از طرفی خودم کلی برنامه مفید میتونم بریزیم تو این روزای آفم و از تایمم استفاده ‌کنم چون درس هم دارم و مادرشوهرم یه آدم بشدت پرحرفه و انرژی منفی و تیکه انداز...از طرفی خوشم نمیاد شوهرم تنها بره‌.‌‌.میترسم یه چی در گوشش بخونن‌...اینم که ماشاالله عشقش مادر و برادرشه و مادرش تلفنی برنامه زندگیمونو میگیره...به نظرتون یه جا شیفتمو فشرده کنم برم باهاش یا تنها بره؟دو روزه میخواد بره و برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میذاشتم یه بار خودش بره ... اگه قرار به گوش پز کردن باشه دودقیقه ای پشت تلفنم میتونن

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

مثلا چی میخوان بگن بقول شما گوششو پر کنن

این فکرا رو واقعا بریز بیرون از ذهنت

عزیزم

بذار بره اینجوری فقط خودتو اذیت میکنی 

سر این مسائل بی ارزش بحث و دعوا دلسردی میاره 

از چشم هم میفتین

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خودت چند وقت یکبار خانوادت میبینی؟

خودم با پدر مادرم تو یه شهریم خودم هفته ای یک یا نهایتا دو بار ولی شوهرم شاید یک ماه یک بار...راستی خوب شد یادم انداختی...بیچاره مادر و پدرم هرر ماه هر بار من میرم زنگ پشت زنگ که بیا خونه...بعد شوهرم میگه کار دارم ولی به من میگه راحت نیستم اونجا...حالا بیچاره پدرم یه اتاقو تخت دو نفره گذاشته کولر و یخچال و وسیله که شوهرم معذب نباشه...یه بار هم نگفتن بالا چشمت ابرو...حالا مادرشوهر من چپ و راست تیکه بارم میکنه و اگرم چیزی کم باشه راحت میگه همینیه که هست!

خودم با پدر مادرم تو یه شهریم خودم هفته ای یک یا نهایتا دو بار ولی شوهرم شاید یک ماه یک بار...راستی ...

اگر میدونی با ماهی ۳روز رفتن تنش و دعوای زندگیت کم‌میشه برو

من اگر شوهرم ۱ثانبه با خانواده اش تنها باش میشه بمب ساعتی

بعد تجربه بدی که یکبار پیش اومد دیگه نمیزارم تنها بره

اما وقتی میریم اونجا قرار گذاشتم اصلا حرص و جوش حرفاشون نمیخورم.بعدم هر عصر برا تمدید اعصاب میرین بازار و پارک.جایی

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند