2777
2789
عنوان

مادر شوهر

575 بازدید | 21 پست

سلام،مادر شوهرم وقتی میخواد از چیزی خبر بگیره به بهانه احوالپرسی زنگ میزنم و زیر زبون میکشه،زن داداشم بارداری سختی داره و عمل های مختلف مجبور شده در این مدت بکنه ولی من هیچ کدوم رو واسه مادرشوهرم تعریف نکردم چون نمی‌خواستم از مسایل خصوصی ما خبر بشه،حالا چند روز پیش زن داداشم از یه مسئله که تو خانواده شوهرم پیش اومده یه جوری برای اینکه برسونه خبر دارم بهم گفت من تعجب کردم از کجا فهمیده نگو مادرشوهر من با مادرش تلفنی در ارتباطه!حالا مطمئنم مادرش در مورد حال و احوال زن داداشم همه چیز رو برای مادر شوهرم تعریف کرده،اگه مغدرشوهرم  ازم پرسید چی بگم ؟؟خیلی بدم اومد اصلا دوست نداشتم بدونه

سلام.بگو چیز مهمی نبوده مادرجان. 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

اگه گفت بگو خوبه شکر خدا  والا من چندان درجریان جزییات نیستم من برخلاف بعضی از مردم حوصله سرکشی تو ریز وبالای زندگی دیگران رو ندارم بعضیا هستن اینقدر بیکارن تلفن مدام دستشونه دارن فضولی میکنن من اینجور نیستم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خودشون مشکلی ندارن با این موضوع و خودشون گفتن شما ذهنت رو مشغول نکن گلم...اگه چیزی گفت بگو من در جریان ریز جزئیات نیستم با خودشون در ارتباطین دیگه هر چی شنیدین هموناس...بگو من ازشون نمیپرسم تا خدای نکرده ناراحت نشن سرمم به زندگی خودم گرمه و دخالت نمیکنم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
سلام.بگو چیز مهمی نبوده مادرجان. 

حالا زن داداشم هم خوشحال خوشحال برای اینکه برسونه من از همه چیز خانواده شوهرت خبر دارم یه جوری بهم رسوند انگار حالا چی هست

تو کار درست رو میکنی

حرفش پیش اومد بگو میدونم شما درجریانید و با مادر زن داداشم تلفنی ارتباط دارید. من قصدم پنهان کردن نیست ولی من دوست ندارم حرف ببرم و بیارم. عادت بدیه. اگه عادت کنم مشکل زن داداشم رو به شما بگم پس مشکلات شما رو هم باید برای خانواده و دوستام بگم.

حالا زن داداشم هم خوشحال خوشحال برای اینکه برسونه من از همه چیز خانواده شوهرت خبر دارم یه جوری بهم ر ...

براش مرز خانوادگی تون رو توضیح بدین تا متوجه بشه این مسایل بودنش توی خود خونواده کافیه بیرون نیازی نیست