2777
2789
عنوان

خانم های شاغل

223 بازدید | 18 پست

من مجردم ولی بین اطرافیانم زیاد دیدم برای هزینه به مشکل خوردن

فرض کنید درآمد خودتون حدود۱۰۰ تا۲۰۰تومن باشه و همسرتون هم این حدود یا بیشتر،دوتایی قسمتی از درامدتون رو برای خرج خونه میذارید یا فقط آقا باید خرج بده؟اگر این حقوق تون باشه هرماه بازم ازش پول میگیرید یا وقتی که نیاز داشته باشید ازش میگیرید؟بخواد چیزی بخره کمکش میکنید؟از وسایل خونه با درآمد خودتون چیزی میخرید؟کلا چجور مدیریت میکنید؟که توقع بالا هم به وجود نیاد

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

ما تو زندگی مون مرز نکیشیدیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ما تو زندگی مون مرز نکیشیدیم

یعنی چی؟چجور هزینه های خونه رو مدیریت میکنید؟

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول من مال خودمه از اول زیر بار خرج خونه نرفتم و خوشبختانه اونم احتیاجی نداره ،گاهی عشقی یه چی برا بچه هام میگیرم یا برا خونه

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

پول من و اون نداریم

ولی خرج خونه رو همسرم میده

من فقط واسه خودم خرج میکنم

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

خانم نیستم ولی شما همینکه هزینه های شخصی خودت رو اوکی کنی مرد باید از خداش باشه مابقی رو پس انداز کنید

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

نه بنظرم خرج زندگی رو کامل آقا باید بده اگر درآمدش خوبه و کفاف میده چونکه اگر زن خرج خودشو داد همون مقدار پولی رو که مرد باید به زنش بده برمیداره میده به مادر و خواهر و برادرش، اما اگر حقوقش نمیرسه بله حتما باید خانم کمک کنه

پول من مال خودمه از اول زیر بار خرج خونه نرفتم و خوشبختانه اونم احتیاجی نداره ،گاهی عشقی یه چی برا ب ...

اگر نیاز داشته باشه باز هم پول نمیدین؟

کارهای خونه رو تقسیم کردین یا همش با شماست؟

من پرستار بودم حقوق خودمو که همشون در حضور خودش طلا میخردیم حقوق خودشم نزدیک ۵۰۰ متغییر هست شاید ماهی ۳۰۰ باشه شایدم ۷۰۰ متغییره ولی تموم کارت و حساباش دسته خودم حتی از پولایی که قایمکی برداشتم برا خودم تا حالا ۲۲۰ گرم طلا خریدم خودشم خبر نداره 😂😂😂

همسر من درآمدش خیلی بیشتر از منه

البته رقم حقوق منم خوبه. هزینه اجاره، خریدهای خونه، بیرون رفتن، سفرها و اکثر چیزهای دیگه با اونه

ولی من اینطوری نیستم که درآمدم رو دریغ کنم. خرید میکنم، گاهی مهمونش میکنم، وسیله خونه میخرم

درخواست دوستی قبول نمیکنم

من پرستار بودم حقوق خودمو که همشون در حضور خودش طلا میخردیم حقوق خودشم نزدیک ۵۰۰ متغییر هست شاید ماه ...

بنده برگزیده خدایی😅😍

بمونید برا هم عزیزم

همسرم بهم پول میده ولی خودمم تو زندگی خیلی خرج میکنم. خونه بنام منه، البته بیشتر پولش مال خودم بود از مجردی. ماشین بنام همسرم.

در کل خیلی مرز نداریم. اخرش که پولات باید خرج بشه. کجا میخواد ببره ادم

همسر من درآمدش خیلی بیشتر از منهالبته رقم حقوق منم خوبه. هزینه اجاره، خریدهای خونه، بیرون رفتن، سفره ...

آهان به نظرم اینجور باشه که حالا اون ده بار خرج کنه مثلا خانم دو بار درسته؟