2777
2789
عنوان

قمی کسی هست اینجا یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3881 بازدید | 43 پست
من چند تا محله میگم شما بگید چه جور جایی هستن صفائیه  خیابان امام خاکفرج پردیسان ورجان

خاکفرج رو کلن خط بزن ،،،برا زندگی اونم با شرایط پولداری زنبیل آباد و سالاریه و بنیاد و..با شرایط متوسط مالی صفاییه و و ازادگان و..،،خاکفرج و نیروگاه و فاطمیه ،،قلعه کامکار رو فراموش کن

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
محل های خوب خب مثل شهید صدوقی _ بلوار امین_ سالاریه _ صفاشهر_ شهرک قدس خوبه و محله های بالایی شهر هس ...

بله ماهم توی شهرک قدس دوستانی داریم کاملا باحجاب و بافرهنگ هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند تا محله میگم شما بگید چه جور جایی هستن صفائیه  خیابان امام خاکفرج پردیسان ورجان

صائیه و پردیسان بهتر هستن اما خب صفائیه یک سری از خونه هاشون قدیمی هستن اما خیلی ها هم بازسازی شدن و از طرفی به مرکز شهر خیلی نزدیکه اما پردیسان نو ساز هستن و دو قسمت اپارتمانی و ویلایی داره و اگر وسیله نقلیه شخصی نداشته باشید یکم سخته

خاکفرج رو کلن خط بزن ،،،برا زندگی اونم با شرایط پولداری زنبیل آباد و سالاریه و بنیاد و..با شرایط متو ...

جدی حالا دوست همسرم میگفت خاکفرج نزدیک بیمارستان گلپایگانی یه خونه هست بیاید بخرید از چه نظر خوب نیست

چرا ورجان چه جور جائیه محله است یا روستاست

روستا هستش و زمان زیادی میکشه تا ترقی بکنه اما پردیسان شهرک هست و با توجه به ساخت بیمارستان های مجهز اطرافش و پیشروی قم به سمت کهک بهتره