2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش می رونه ماهی اگه زرنگ باشه ۳۰ الی ۳۵تومن ،شوهرم واسه تهرون بار میزنه از آذربایجان غربی،از تهرونم میزنه واسه این طرف

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
خودش می رونه ماهی اگه زرنگ باشه ۳۰ الی ۳۵تومن ،شوهرم واسه تهرون بار میزنه از آذربایجان غربی،از تهرون ...

به ما گفتن کرایه هربار حدود شش یا هشت تومنه 

حداقل در ماه ده تا بار ببرن بالای ۶۰تومن میشه

به ما گفتن کرایه هربار حدود شش یا هشت تومنه  حداقل در ماه ده تا بار ببرن بالای ۶۰تومن میشه

مگه کرایه ها چقدره؟😐😂

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
اگر خدا بخواد میخوایم بخریم 

انشالله به سلامتی عزیزم،شما نهایت تا ۴۰ تومن که اونم نمیشه پول هر ماهشو حساب کنین،الان فصل یونجس شوهرم از اینجا باریونجه میزنه سه و نیم تومن  از تهرونم میزنه واسه ارومیه ۳ الی ۳.۵۰۰،اگه یونجه هم تموم شد دیگه میره از بار بری تبریز بار پیدا میکنه واسه تهرون که رفتو برگشت بدون خرجی میشه ۴.۵ الی ۵تومن کرایه اش

مگه الان کرایه ها بین پنج تا ۸نیست؟ منطقه ما کرایه نیسان که ۴۰۰ کیلومتر می‌ره دومیلیون هست 

شوهرم از تبریز واسه تهرون کرایه اش تهایت ۲ تومن هست از تهرانم واسه این طرفا تا ۳.۵کرایه میدن

انشالله به سلامتی عزیزم،شما نهایت تا ۴۰ تومن که اونم نمیشه پول هر ماهشو حساب کنین،الان فصل یونجس شوه ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

ماچون می‌خوایم راننده بزاریم فک کنم نصرفه اصلا