2777
2789
عنوان

امروز با شوهرم دعوای بدی داشتیم

661 بازدید | 28 پست

اصلا تو کارای خونه کمک نمیده تازه کارم زیاد میکنه دیشب بهش گفتم آشغالا رو ببر نبرد منم عصبانی شدم خیلی بهش غر زدم  گفتم عقل بچه ۴ ساله بیشتر از توعه خیلی بهش برخورد البته اونم ساکت نموند و نثارم کردصبح هم یه کم بحث کردیم گفت حق نداری ماشینو ببری آخه میخواستم دخترمو ببرم مهد  دخترم با باباش نرفت خودم با تاکسی بردم   میگفت بعدش  جایی نرو منم گوش نکردم  ینی حوصلشو نداشتم و  ‌ ظهر که اومدم خیلی عصبانی بود  بماند که چقد فحش بهم پیامک داد ولگرد و گورتو میکنم و ...وقتی اومدم گفت به چه حقی رفتی دستمو پیچوند و زد تو گوشم تمام وسایل خونه رو ریخت وسط پذیرایی منم خیلی گریه کردم  حق با کیه بنظرتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با هیچ کدومتون یک نفرتون حاضر نشدید کوتاه بیاید یا وقتی بی احترامی بهم میکنید دیگه تا یه مدت سکوت کنید تا کم رنگ بشه اون بحث بهتر جای دعوا کردن بحث کردن یه مدت سرد رفتار کنی فاصله بگیری  خودش متوجه میشه چه کارای اشتباهی کردید

ناراحتی ب ناراحتی هاتون اضافه کردید.میشد این سلسله رو از ی جایی ب بعد رهاش میکردید تا روال عادی بگیره اما هر کدوم با اون یکی لج کردید و هی تکرار کار اشتباه...

شما حق دارید ناراحت باشی اما کاش وقتی اشغالارو بردی و برگشتی ی چایی میریختی نرم و اروم بهش میگفتی میدونم خسته ای اما منم ب شدت اذیتم و کارای خونه انرژیمو میگیره اگه میشه ی وقتایی بهم دست برسون.

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

هیچکدوم سر به سر مرد جماعت بذاری خودت ضرر می‌کنی حرص وجوشش مال ما زناست مردا خونم راه بیوفته نیم ساعت بعدش یادشون میره می‌خورن راحت میخوابن اما ما زنا تا چند روز فقط خودخوری میکنیم

اسی همیشه تو عصبانیت شوهرت آروم باش بزار داد بزنه فحش بده اون ک آروم شد روز بعدش بگو می‌خوام باهات حرف بزنم و آرام و بدون داد زدن و کاملا منطقی حرف بزن 

و آخر هم بگو چون دوست دارم قهر نمیکنم شک نکن دیگه نه کتک میخوری نه دعوا باهات می‌کنه و تازه ناز تو هم میخره

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ناراحتی ب ناراحتی هاتون اضافه کردید.میشد این سلسله رو از ی جایی ب بعد رهاش میکردید تا روال عادی بگیر ...

من خیلی بی اعصاب شدم چون اصلا به حرفم گوش نمیده خیلی تنبله