یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یه قاشق خاکشیر و میریزم تو یک لیوان آب،بعد چند قطره آبلیمو شب تا صبح می مونه صبح ناشتا میدم نوش جان میکنن نیم ساعت قبل صبحانه.....در طول یکماه از گرید ۳ اومدن رو ۲
مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee شماره همراهم: 09199541937 مشاوره خانواده یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن 🎷 حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩 لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍 https://eitaa.com/moshavere_online
البته عرق شاتره،خارمریم وکاسنی هم معجزه میکنه من هرسه تارو گرفتم ترکیب کردم هرروز یه استکان دادم میل کردن
مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee شماره همراهم: 09199541937 مشاوره خانواده یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن 🎷 حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩 لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍 https://eitaa.com/moshavere_online
پیاده روی میکنن. من الان سه هفته اس فهمیدم خودمو بستم ب غذای ابپز. داخل خورشتم نصف قاشق روغن میریزم
نه پیاده روی نه
ولی باغ داریم میریم داخلش همیشه
غذاهامون بی روغن و سرخ نشدهه به حدی که من عوق میزنم غذا میخورم تو خونمون
روغنم روغن گاو و زیتون و کنجد
زندگیمون خیلی سالمه ولی هزارتا مریضی داریم🫤🤣
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
آره عزیزم من اینو خیلی شنیده بودم،بنده خدا مادرشوهرمم خیلی اذیت میشد تصمیم گرفتم خودم براش انجام بدم،الان خیلی خیلی حالش بهتر شده