2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شربت خاکشیر درست میکنی

یه قاشق خاکشیر و میریزم تو یک لیوان آب،بعد چند قطره آبلیمو شب تا صبح می مونه صبح ناشتا میدم نوش جان میکنن نیم ساعت قبل صبحانه.....در طول یکماه از گرید ۳ اومدن رو ۲

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online
مامان بابای منم جفتشون گرید۳  نمیدونم چیکارر کنم

پیاده روی میکنن. من الان سه هفته اس فهمیدم خودمو بستم ب غذای ابپز. داخل خورشتم نصف قاشق روغن میریزم

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

البته عرق شاتره،خارمریم وکاسنی هم معجزه میکنه من هرسه تارو گرفتم ترکیب کردم هرروز یه استکان دادم میل کردن

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online
البته عرق شاتره،خارمریم وکاسنی هم معجزه میکنه من هرسه تارو گرفتم ترکیب کردم هرروز یه استکان دادم میل ...

عرق کاسنی هر روز میخورم من ی استکان 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
پیاده روی میکنن. من الان سه هفته اس فهمیدم خودمو بستم ب غذای ابپز. داخل خورشتم نصف قاشق روغن میریزم

نه پیاده روی نه 

ولی باغ داریم میریم داخلش همیشه

غذاهامون بی روغن و سرخ نشدهه به حدی که من عوق میزنم غذا میخورم تو خونمون

روغنم روغن گاو و زیتون و کنجد

زندگیمون خیلی سالمه ولی هزارتا مریضی داریم🫤🤣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

واقعن

آره عزیزم من اینو خیلی شنیده بودم،بنده خدا مادرشوهرمم خیلی اذیت میشد تصمیم گرفتم خودم براش انجام بدم،الان خیلی خیلی حالش بهتر شده