2777
2789
عنوان

برای پلی کیست ها لیزر جواب نمیده؟

199 بازدید | 17 پست

مگه نمیگن درمان نداره؟ یعنی من هیچوقت نمیتونم از شر پشم راحتشم؟

بدبختیش اینجاس پلی کیست مو زایدو زیاد میکنه.اعتماد ب نفسمو گرفته لعنتی 🙁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم ... لیزر میرم خوبه جواب داده نسبت ب قبل موها خیلی کم شده ولی خب بایدتعدادجلسات بیشتری برم

اپراتور لیزر میگف اونایی ک پلی کیست هستن و لیزر میکنن اولش ممکنه جواب بده بعده چن سال بیش از حد موی زاید درمیاد🙁

ازمایش بده قبلش. اختلال هورمونی تاثیر میزاره ن خود کیست .من کیست داشتم ولی ازمایشم خوب بود لیزرم تاث ...

کیست رو هورمون تاثیر نمیزاره؟

ازمایش هورمونه اسمش؟

اپراتور لیزر میگف اونایی ک پلی کیست هستن و لیزر میکنن اولش ممکنه جواب بده بعده چن سال بیش از حد موی ...

والاهمین ک چندسال نباشه هم خوبه ولی من ک رفتم نسبت ب قبل خیلی بهتره. جلسات بیشتری باید بری.. هر۶ماه شارژ کنی

والاهمین ک چندسال نباشه هم خوبه ولی من ک رفتم نسبت ب قبل خیلی بهتره. جلسات بیشتری باید بری.. هر۶ماه ...

چ خوب.امیدوار شدم

موهای زاید من کم کم رشد میکنه میاد تا صورتم🤣گردنم اینا داره متاسفانه🥲

چ خوب.امیدوار شدم موهای زاید من کم کم رشد میکنه میاد تا صورتم🤣گردنم اینا داره متاسفانه🥲

اشکال نداره من ازاول کم مو بودم بعدا زیادشد ک دکتر واسه همینم قرص دادبهم لیزرم دستگاه الکساندرایت من راضی هستم

اشکال نداره من ازاول کم مو بودم بعدا زیادشد ک دکتر واسه همینم قرص دادبهم لیزرم دستگاه الکساندرایت من ...

ممنون عزیزم

میشه بپرسم اسم قرصت چیه؟پریودات تنظیم شده؟من دو ماه یکبار میشم🥲

ممنون عزیزم میشه بپرسم اسم قرصت چیه؟پریودات تنظیم شده؟من دو ماه یکبار میشم🥲

من بعدازدواجم اصلابدون دارو نمیشدم. باامپول فقط کلی داروخوردم باردارشدم ده ماه بعدعروسی ازماه اول ک فهمیدم پیگیری کردم . اسم قرصام سیبل

اصلاح سبک کن واسه پلی کستیک تاپیکم 

ممنون از لطفت

ی سوال داشتم من خیلی سعی کردم شکر مصنوعی رو حذف کنم ولی واقعا سخته برام اعتیاد عجیبی ب شیرینیجات دارم

بجاش خیلی از نکاتی ک گفتینو انجام میدم ورزش یوگا پیاده روی اب کافی...

بدون حذف شکر،اینا فایده ای نداره برای کیستم؟

ممنون از لطفت ی سوال داشتم من خیلی سعی کردم شکر مصنوعی رو حذف کنم ولی واقعا سخته برام اعتیاد عجیبی ...

اره عزیزم فایده داره 

این ورزش ها که خیلی مهم هست ولی باید شکر صنعتی رو حذف کنی بجاش  منبع قند های طبیعی بخور مثل مویز و خرما و توت 

اره عزیزم فایده داره  این ورزش ها که خیلی مهم هست ولی باید شکر صنعتی رو حذف کنی بجاش   ...

ی سوال دیگه هم داشتم😬❤️

شنیدم میگن نباید ورزشی بکنی ک ب شکمت فشار بیاره درسته این؟

اخه من ورزش کل بدن انجام میدم شکم هم شامل میشه