2777
2789
عنوان

آبروریزی😊

135 بازدید | 4 پست

من 2ساله نامزد دارم و در رفت و امدیم فقط جشن نامزدیمونو ب دلایلی ک یکیش فوت مادربزرگم بود عقب انداختیم و از همه لحاظ پول همچیو میخاست نامزدم بده و پدمر گفت نه و فعلا صبرکن و محرمم هستیم 

بعد خاله ی من بعد 10سال از تهران پاشده اومده 

واسه خاکسپاری مادربزرگمم نیومد و کلا 10ساله مادرم فوت شده نگفته شما مرده این یا زنده 

دیروز فهمیدیم رفته در خونه نامزدم تحقیق 😂آره خواهرم ب گردن من حق داره و خلاصه از خونه زندگی نامزدمم اینام فیلم گرفته و ی جورایی گفته منو ول کنن و بدرد هم نمیخوریم 

درصورتیک اصلا کاره ای نیست و همه این حرفام بخاطر ارث میراث مادرم از خونه مادریشه ک بمن میرسه 

😂وای تا جایی رفته ازهمه محلشون میپرسیده ماشین این پسر از خودشه یا پدرش خریده 🤣

دعواییه؟فلان خوره؟ و... خلاصه بدی کسی ازش نگفته

فقط پدرنامزدم گفته من اخلاق پسرمو تایید نمیکنم چون زود عصبانی میشه 

و مادرشم گفته دوطرف همو میخان تو چکاره ای

اره من هم کاره ام حساب کنین پدرم نداره 😕

خلاصه پدرم ک شنید میخاست بره بزنتش 

میخاستیم شکایت کنیم ولی نمیشد 

دیگ زنگ زد با فحش بمن میگف توچرا میخای زنش بشی و پسرخالت ک بهتره و من نمیزارم 😂

منم تمام حرفاشو زد گفتم بتوچه؟ دلم میخاد تو چکارمی؟ مادرم یا پدرم؟ بی خود کردی من دوسش دارم برو هرجایی 10ساله بودی دیگ نبینم دخالت کنی خداروشکر سایه بابام بالاسرمه و خودمم خیلی وقته از 18سالگیم گذشته.. الان24سالمه

خلاصه اون فقط بمن میگف خفه شو نمیزارم و... من کوچکترین فحشی ندادمش

گفتم در خونمون پیدات شه 110 هس تمام 

دیگ نامزدم بیچارم خیلیییی ناراحت بود بنده خدا گفتم بیخیال حساب کن دیوونس مهم نیست من پدرم بزرگترمه نه اون و.... 

خلاصه حسابی ابرو ریزی کرد و.... ولی من واسم مهم نیست نامزدمم دوسم داره واسش مهم نبوده ولی خیلی از حرکت فیلم گرفتنش و حرفاش ناراحت بود 

الان بنظرتون کارمن درست بوده؟ یا باید فحشش میدادم و میرفتیم درخونه اون خالم بزنیمش؟ 😂😂😂

راستی پسرخاله ایم ک گفته پسر یکی از خاله هام از کلاس 5 منو میخاسته ولی جواب رد دادم و خلاصه منم میخاسته و هزارجا خاستگاری رفته 😂یبارم نامزد داشته و..... 

اینم بگم نامزدم خدمتشو رفته و اهل دود و دم نیس و حلال خوره و ماشینشم با زحمت کشی خریده

خیلی خیلیم تو زندگی کمک منو و بابام و داداشم کرده و.... اصلا ادم بدی نیست 

این خالمم نامزدمو هنوز ندیده 😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.