2777
2789
عنوان

جمعه امتحان دارم چیکار کنممم

144 بازدید | 20 پست

خیلی مهمه بعد دقیقا خورده تاریخ پریودیم منم اگه بشم روز اول خیلی درد دارم روز دوم و سوم هم خیلی خونریزی دارم وحشتناک شانس گندم خورده به این 😢 حالا چیکار کنم قرصای اونجوری هم نمیتونم بخورم که تاریخش عوض شه فقط بگین مسکن و اینا و چی جواب میده؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پد مسافرتی یا اونایی که جذب بالا داره استفاده کن دو تا پشت سر هم قرص مفنامیک اسید و استامینوفن  ...

اها مرسی مفنامیک اسید خیلی قویه میترسم بخورم استامینوفن هم خواب اوره من هر وقت خوردم دو ساعت بعد خوابیدم

شو رت مخصوص پریود بخر هیچ جوره نم پس نمیده نوار دوتایی بذار اون ش ورتم بپوش بذار اینقد بیاد تا جونش ...

نههه نمیتونم آزمون بدممم خردادممم یکی از ازمونام فقط پریود بودم گند زدم همرو عالی دادم اینو در حد تجدید 

کمربند پشم شتر دیگه چیه؟

تو دی جی کالا سرچ کن میاره، تو همه شهر ها دارن . اگرم پیدا نکردی عیب نداره فقط نوافن حتما بخور شب قبل یکی موقع خواب بخور، صبح هم قبل رفتن بخور ، صبح هم ۳_۴ تا نوار بهداشتی بزار که سر جلسه خیالت راحت باشه چیزی نشه و با خیال راحت تست بزنی ، ورق قرص هم با خودت ببر ، هم نوافن هم مفنامیک اسید اگه میتونی ببر

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

نههه نمیتونم آزمون بدممم خردادممم یکی از ازمونام فقط پریود بودم گند زدم همرو عالی دادم اینو در حد تج ...

ای بابا غلبه کن به خودت. پریود از ما خانوما جدا نشدنیه. نذار تاثیر بذاره رو آیندت 

اگرم خیلی نگرانی و نمیخوای عادت شی از ۳ روز قبل روزی یه قرص LD بخور روز آزمون هم یکی بخور ، از روزی که قرص رو قطع کنی پریود میشی

اگرم خیلی نگرانی و نمیخوای عادت شی از ۳ روز قبل روزی یه قرص LD بخور روز آزمون هم یکی بخور ، از روزی ...

عمرا دکتر بهم بده مامانمم عمرا بذاره بعد من با امپول پریود شدم قبلا قرص شاید دکترا بهم ندن برام عوارض داشته باشه 

عمرا دکتر بهم بده مامانمم عمرا بذاره بعد من با امپول پریود شدم قبلا قرص شاید دکترا بهم ندن بر ...

قرصش آزاده بری داروخانه بگی ال دی میخوام میده بهت فقط باید مامانتو راضی کنی