2777
2789

؟

خیلی دوس دارم بدونم همسر آیندم کیه 

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب من ی چیزایی گفت تا الان راست بود اولیش بقیش رو خدا دان 

شمارش رو داری؟ 

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

مامان من خیلی مذهبیه ولی می‌گفت اون زمان دبیرستان چندتا از دوستاش جمع میشدن که یکیشون روح احضار می‌کرده بعد می‌گفت به زور منو گرفتن که بیا توام منم برای شوخی و خنده رفتم 

میگه هم اسم شوهرم درست در آمد هم تعداد بچه هام 

میگه چیزای دیگه ایم گفت ولی یادم نموند 

عین هردفه  گرفتم همش چرت و پرت😑😂فک کنم چون اعتقاد ندارم اینجوری میشه

به من هربار گفتن شوهرت از خانواده پدریه درصورتی کهههههه منننننننن سالی یکبارممممم حاضر به دیدنشون نمیشممممممممممم 🤦🏻‍♀️🥲

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]

رفته بودیم خرم آباد مسافرت ده تا دختر بودیم نه تا رو کف دستشون دید و پول گرفت من گفتم نمیخوام من اعتقاد ندارم گفت تورو مجانی کف بینی میکنم..... گفت طالعت بلند و دورت شلوغ....... ده سال نشد شوهر کردم و خدا 4تابچه بهم داد..... 

من ب فا ل قهوه ب شددت اعتقاد دارم هربار میگرفتم همش اتفاق میوفتاد در حد شاخ در اوردن

شماره کسیو داری که درست بگیره؟ 

بازم نمی‌کنم بخدا باور قلبی ندارم دست خودم نیس

من فقط میگم هرچی خدا بخواد اینا رو واسه سرگرمی میپرسم تا دلخوشی داشته باشم از بس بی انگیزه شدم اینا یه نور امیدی تو دلم روشن میکنه

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]