2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

315 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من ابروهام کم پشته .صورتمم کوچولوعه.ی نفر بهم گفت فیبروز بهت نمیاد.نمیخام بزرگشون کنم فقط میخام خود ابروهام حالت بگیره.

شوهرمم خیلی مخالفه میگه قیافه نچرالت قشنگتره ولی خودم خیلی دلم میخاد . و  دلمم میخاد طبیعی شه.بعضیا رو دیدم با اینکه جای خوبم رفتن ب دلم ننشست

کسی اینجا انجام داده . خوبه؟ طبیعیه؟ بنظرتون انجام بدم؟

فیبروز یا میکرو یا ی چیزی جدید دیدم نانو

کدوم بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه میخوام برم میکرو صورتمم اندازش خوبه اگه کلفت تر بشه بیشتر میاد بهم پیشونیم نسبتا بلند و خوشکله برای آبرو پرپشت عالیه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
اینجا دو تومن.دوتومنم واسه ترمیم چقد خوب اونجا

کدوم شهری ؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
منکه میخوام برم میکرو صورتمم اندازش خوبه اگه کلفت تر بشه بیشتر میاد بهم پیشونیم نسبتا بلند و خوشکله ...

منم پیشونیم بلنده.لاغره صورتم.میترسم برم بد شه پشیمون شم.نمیخامم صورتم حالت زنونگی بگیره

منم پیشونیم بلنده.لاغره صورتم.میترسم برم بد شه پشیمون شم.نمیخامم صورتم حالت زنونگی بگیره

منم نمیخوام ۲۰ سالمه کلن من ابرو های خودمم پره و مشکیه ولی دلم میخواد پور  تر بشه