2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپوتو  عوض نکن ...مگر شامپو بچه ک هیچ ضرری نداره..

بعدش شامپو( اویدرم )با خط آبی رنگ روی پاکت..

بخر استفاده کن بعد از شامپو بچه بشور تا پنج  دقیقه کف روی سرت بزار باشه بعد آبکشی کنید...

خوب میشید انشاالله

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

من دوسال پیش خیلی پوست سر داشتم نمیدونم شوره بود یا پوسته واقعا داشتم روانی میشدم بی دلیل مثلا میدیدم لای موهام یکی دوتاس همه شامپوهارو امتحان کردم از هر مارکی که‌ بگی فقط فقط شامپو ضدشوره سریتا بهم نتیجه داد با دوبار استفاده کلا دیگه اثری ازش ندیدم واسه جلوگیریشم تا چندماه زدم کامل خوب شد داروخونه بهم گفت فقط هفته ای یکی دوبار بزن بیشتر از این نزن

🤍

ببین اصلا اینکه بری داروخونه شامپوی ضدشوره بگیری هیچ فایده ای نداره.

شوره لامصب اصن نمیدونم چجوریه ک مثلا شوره من با شما فرق داره، ممکنه شامپویی ک من استفاده میکنم واسه شما جواب نده یا بالعکس. پس هرکی شامپوی ضدشوره بهت معرفی کرد نری بگیری چون این راهش نیس. باید بری متخصص پوست و مو اون یه محلول برات مینویسه ک باید بزنی ب کف سرت. محلولو تو داروخونه درست میکنن برات و یه شامپو هم برات مینویسه ک صدرصد سلنیوم سولفاید ۲/۵ درصد سلکو هست. ببین این شامپو یا هرشامپوی دیگه بدون این محلول اصلا جوابگو نیست. پس حتما برو دکتر و کاری ک گفتم بکن. ک از شر شوره خلاص بشی تضمین ۱۰۰ درصد میدم بهت.

من دوسال پیش خیلی پوست سر داشتم نمیدونم شوره بود یا پوسته واقعا داشتم روانی میشدم بی دلیل مثلا میدید ...

الان اینجا دو سه نفر شامپو معرفی کردن و الان گیج شدم ک نمیدونم کدوم و استفاده کنم 

به نظر تون دکتر برم بهتر نیست ؟

ببین اصلا اینکه بری داروخونه شامپوی ضدشوره بگیری هیچ فایده ای نداره. شوره لامصب اصن نمیدونم چجوریه ...

خیلی ممنونم بابت راهنمایی کامل و جامع تون 

راستش واسه پوستم دارم میرم دکتر ولی میترسم هزینه مو هم اضافه شه و کم بیاریم ، شما میدونین حدودا چند میشه ؟ 

الان اینجا دو سه نفر شامپو معرفی کردن و الان گیج شدم ک نمیدونم کدوم و استفاده کنم  به نظر تون ...

ببین به نظر من دکتر برو

اما من خودم همه شامپوهای ضد شوره خریدم امتحان کردم یعنی هرچی تو داروخونه بود گرفتم هیچکدومش مثل سریتا نبود واقعا معرکه بود

🤍
ببین به نظر من دکتر برو اما من خودم همه شامپوهای ضد شوره خریدم امتحان کردم یعنی هرچی تو داروخونه بو ...

خیلی ممنون که راهنمایی کردین 

شما از سرم مژه سریتا هم استفاده کردین ؟