2777
2789
خیلی ممنونم بابت راهنمایی کامل و جامع تون  راستش واسه پوستم دارم میرم دکتر ولی میترسم هزینه مو ...

من هزاران روش و راه امتحان کردم تا بااین محلول نتیجه گرفتم اگه کرمانشاهی من رفتم پیش دکتر ساسان فرحناکی متخصص پوست و مو. اگه شهر دیگه هستی حالا هرکدوم خودت صلاح میدونی برو.

واقعا می فهمم ک شوره چقد اذیت کنندس و رو اعصابه، چون خودم خیلی اذیت شدم دوس ندارم کسی بابت شوره حرص بخوره. نه اصلا بابت هزینش نگران نباش زیاد نمیشه.

من هزاران روش و راه امتحان کردم تا بااین محلول نتیجه گرفتم اگه کرمانشاهی من رفتم پیش دکتر ساسان فرحن ...

من گرگانم 

اره دقیقا خیلی رومخم داره میره ، فک کن هر روز میرم حموم ولی انگار اصلا حموم نرفتم 

خب خداروشکر چون نگران هزینه هاش هم بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم و چند میخرین؟ شامپو چطور؟

عزیزم شامپو سال پیش همین موقع گرفتم ۴۸ تومن دوباره توی پاییز رفتم گرفتم ۸۵ تومن الان‌ نمیدونم چقدر شده

سرمم هنوز دارم از چندماه پیش ۳۸۴ تومن گرفتم

🤍
اخه الان شامپو بچه میزنم و اینجوری شوره میزاره 

عجیبه شامپو فیروز بد نبوده .حالا امکان داره حساسیت دارید ایراد نداره  مصرفشو قطع کنید اگر خوب شدین دیگه استفاده نکنید..

دکتر میگه تا حد امکان شامپو یکجور بزنید تا ایجاد شوره نکنه...آب داغ هم نریزی روی سر همیشه آب ولرم باشه اینم بی تاثیر  نیست

اگر زیاده شوره سرت اویدرم بزن وگرنه شامپوی خوبی ک بهت بسازه بخر ..

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
عزیزم شامپو سال پیش همین موقع گرفتم ۴۸ تومن دوباره توی پاییز رفتم گرفتم ۸۵ تومن الان‌ نمیدونم چقدر ش ...

قیمت شامپو خوبه ولی سرم یکم گرونه ، ولی سرم و چند ماه میتونی استفاده کنی ؟ سه ماه میشه؟

من گرگانم  اره دقیقا خیلی رومخم داره میره ، فک کن هر روز میرم حموم ولی انگار اصلا حموم نرفتم&n ...

اخ اخ می فهمم. هر روز حموم میای بیرون می بینی هنوز موهاتو خشک نکردی شوره ها هستن. چقدددد بده.  ان.شاالله ک دکتربری حتما نتیجه میگیری موفق باشی.

عجیبه شامپو فیروز بد نبوده .حالا امکان داره حساسیت دارید ایراد نداره  مصرفشو قطع کنید اگر خوب ش ...

چشم خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون 

انشالله زود خوب شه چون واقعا ی معضل شده برام 

قیمت شامپو خوبه ولی سرم یکم گرونه ، ولی سرم و چند ماه میتونی استفاده کنی ؟ سه ماه میشه؟

اره خدایی سرمش گرون شده

عزیزم من همونی که بار اول گرفتم با اینکه هر شبم میزنم هنوز دارم تموم نشده

🤍
اخ اخ می فهمم. هر روز حموم میای بیرون می بینی هنوز موهاتو خشک نکردی شوره ها هستن. چقدددد بده.   ...

وای دقیقا ، جالب اینجاست که اطرافیان میگن ی حموم برو حداقل ، در حالی که هر روز حمومم،

خیلی ممنون از شما ، انشالله خدا بهتون سلامتی بده 

اره خدایی سرمش گرون شده عزیزم من همونی که بار اول گرفتم با اینکه هر شبم میزنم هنوز دارم تموم نشده

خب خوبه پس 

خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتین و راهنمایی کردین 

چشم خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون  انشالله زود خوب شه چون واقعا ی معضل شده برام

به امید خدا بهتر میشید...

از استرس هم دوری کن و غذای تند فلفلی.....

تا حدی دکتر خودت باش..

موفق باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
قربونت عزیزدلم🤍 ولی حتما یا برو دکتر یا سریتا امتحان کن چون شوره بعدا باعث ریزش میشه جلوش بگیر

خدانکنه 

اره شامپو شو میخوام سفارش بدم چون امروز تماس گرفتم که نوبت بگیرم ، گفتن تا دو هفته ی دیگ دکتر نیست 

فعلا شامپو سریتا رو میزنم تا ببینم چی میشه