2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دختر همسایمون باهمین عناوین گول خورد بهترین طب سنتی شهرمون که خیلی هم اسم و رسم داره با کلی داروهای گرون گفت درمان شدی و این حامله شد و بعد بچش سونو انومالی معلوم شد پری دریایی ماننده قلبش سوراخه دست و پاهاش مشکل داره و تو مغزش کیست هست به زور مجوز سقط گرفت که البته زایمان طبیعی کرد و بعد که بچه رو فرستادن ازمایشگاه تشخیص دادن بخاطر اون درمان ها بوده

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
چی سراغ دارید؟  میخوام بدونم تجربه درمان کسی داره؟ برامون بگه امیدوار شم 😊

درمان شده فیبروم با شیاف لیابل و ...یه خانم اینجا درمان بیماری هارو با طب اسلامی انجام میدن درمان شده داشتن ..نسخه شما چیه

والا دختر همسایمون باهمین عناوین گول خورد بهترین طب سنتی شهرمون که خیلی هم اسم و رسم داره با کلی دار ...

واقعا؟ 

شاید هم زمان با مصرف دارو و شیاف باردار شده 

این پیش اومده، بنده ی خدا 

چی سراغ دارید؟  میخوام بدونم تجربه درمان کسی داره؟ برامون بگه امیدوار شم 😊

اگه چیز مفیدی گفتن تورو خدا منو لایک کن.

من حتی عملم کردم ولی چند سال بعد دوباره چند تاکوچیک دارم .

یبار گفتن گیاه بومادران و قاصدک ولی امتحان نکردم نمیدونم واقعا تاثیر داره یعنی؟

درمان شده فیبروم با شیاف لیابل و ...یه خانم اینجا درمان بیماری هارو با طب اسلامی انجام میدن درمان شد ...

میخوام کسایی که تجربه درمان داشتن اینجا برام بگن 

درمانگر طب اسلامی داریم داروهاشم هست اما نتیجه ها و تجربه ها رو میخوام بدونم

اگه چیز مفیدی گفتن تورو خدا منو لایک کن. من حتی عملم کردم ولی چند سال بعد دوباره چند تاکوچیک دارم . ...

من طب اسلامی شیاف لیابل اصل  و شیاف الین رو شنیدم ...فک کنم تزریق عسل هم باشه