2777
2789
عنوان

کدوم اسم؟🥰

145 بازدید | 18 پست

یه دخمل داریم ک تو انتخاب اسمش موندیم

دخملمون دو تا خواهر داره به اسمای رستا و رها

بین این اسم کدوم قشنگتر و دلنشین تره؟

دیما

ایما

آنیما

الیما

آیما 

ریما

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ریما

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیبا هم قشنگه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
همون امید و انگیزه  یادمه سه چهار هفته به کنکور هم تو تاپیکا میگفتین زیاد بخواید و به تاپ فک ک ...

الهی عزیزم

درکت میکنم.مسیر طولانی ای هست...و طبیعیه مغز هم از سختی کشیدن فراریه.....میدونی من خودمم  تجربه شو دارم قبلا و البته هیچی نخونده بودم تا ماه آخر...

به هر دری میزدم میگفتن نمیشه...مشاور مسخره میکرد..رتبه برتر ها هم همچنین...

با خودم نشستم فک کردم ریشه ناامیدیم از کجا شکل گرفت...

دقیقا بهمن سال کنکورم...جایی ک تقریبا ۵ ماه و نیم تا کنکور وقت بود...و قطعا اگه صدتو بزاری اتفاقات خوبی میفته...یادمه...یه مشاور الدنگ بود ک وویس گذاشت و منم خدا خفم کرد گوشش دادم...گفت اونایی ک از تابستون شروع کردن و از سالای قبل کنار میرن تا شمایی ک از بهمن شروع کردی قبول شی؟...نه عزیزم تهش بتونید برید یه پرستاری ای چیزی بیارید....

شکستم و شکست رو پذیرفتم تا یه ماه مونده ب کنکور ک ب خودم اومدم....

میدونی بازم شل کرده بودم....شل ها....ولی تک و توک میخوندم...با ناامیدی

وقتی رفتم سر جلسه کنکور...خودمو لعنت کردم چرا یه روز بیشتر نخوندم...چرا فصلای آسونو جمع نکردم...کنکور اولم شیمی رو فقط دهم خوندم...با کلی ناامیدی و تمسخر کردن خودم...اما سر جلسه کل سوالای اون سه فصلو جواب دادم...

اونجا فهمیدم یه هفته با جون و دل خوندنم نتیجه داره...و میزان نتیجش ب خودت مربوطه

همیشه میگم ذهن ماهاست ک حدو مرز تعیین میکنه...وگرنه هیچ چیز غیر ممکنی نیست.....

حالتو میفهمم 

خسته شدی

کم آوردی

با خودت میگی ممکنه خراب شه

وای جواب پدر مادرمو چی بدم

وای فامیلو چیکار کنم

و تهش فکر میکنی به سال بعد....

اگه امسال و این تایم ۱۰ روزه هیچی نخونی...بهت قول میدم ۱۰۰ سالم پشت کنکور بمونی نمیخونی....تجربه دارم ک میگم....

ولی اگه بخونی...ضرر نمیکنی ...ممکنه قبول شی ممکنه نه.....بشی ک چ بهتر...نشیم(میدونم تلخه ها نامیدم نمیکنم صرفا پیش بینیه وگرنه کسی ک ۳ سال آزگارم بخونه نمیدونه چی میشه بحث احتماله)... خب نشیم پیش زمینه سال بعدته...و عادت کردی به ۱۰ روز درس خوندن مداوم...دوری از مجازی...صبح زود پا شدن و کلا عادات یه رتبه برتر....

لطفا برو سر درست‌....این اخرا اونی برندست ک به مغز حیله بردارش توجه نکنه ک هی میگه برو پتو بکش روت بخواب تو هیچی نمیشی....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤