2777
2789
عنوان

داداشم امروز بهم زنگ زد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 52 پست
نگفتم که فقط به همونا اکتفا کنه ولی بازمیگم باید ازاونا هم تحقیق بشه علاوه بر دیگران

من باشمامخالفم بااحترام

ادم همین الان باشوهرش دعوامیکنه کلی بدگویی شوهرمیکنه اخلاق نداره فلانه 

بعدفکرکن برن طرف ازحسودیش کلی حرف بزنه درمورد دختر بلاخره اونم به همون دلایلی که ناراحت هستش میادجلوچشمش

خیلی پولدارم😅
اخه گفته نامزده عروسی که نگرفته بودن  بعدشم دخترای مجردم دوست پسر دارن که صد رحمت به نامزد!!! ...

در کل کسی که مجرد و به قولی افتاب مهتاب ندیده ،براش همون دوس پسر هم مشکل داره اصلا فرق میکنه چه نامزد چه شوهر چه دوس پسر ....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد با شرایط مشابه هم زیاده وقتی مثلا من تجربه ی یه ازدواج دارم چا باید برم با کسی که تا به حال ازد ...

یعنی وقتی دو طرف همدیگر و میخان و دوست دارند.

شما میگی نه 

باید وایسه مرد زن مرده یا زن طلاق داده بیاد بگیرتش 

خب خدا را شکر  قانون ممکلتو ندادن دست شما بنویسی وگرنه اکسیژنو هم حروم می کردی اگه بر خلاف میلت بود

یعنی وقتی دو طرف همدیگر و میخان و دوست دارند.  شما میگی نه  باید وایسه مرد زن مرده یا زن ...

وارد رابطه شدن با کسی که سرایطش با ا فرق داره استباهه

دختر باید عاقل باشه که متاسفانه خانوم های مطلقه الان خیلی تمایل به پسرهای مجرد دارن 

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
😊😊😊نظرات مختلفه

بله وطبیعیه.من داییم با همکلاسیم که فامیل بود ازدواج کرد بعداز چند سال دچار مشکلات وحشتناکی شدن با دوتا بچه بیگناه ...اون روز برا اولین بار بامن صحبت میکرد گفتم دایی چرا حتی یکبار یه سوال کوچولو از اخلاق اون دختر ازمن نپرسیدی؟

پرو پرو گفت خودت باید میگفتی ،گفتم قبول نمیکردین مامانی فقط اعدامم میکرد ...بعدش خودم بگم دخالته ولی بپرسی فرق داره

در کل کسی که مجرد و به قولی افتاب مهتاب ندیده ،براش همون دوس پسر هم مشکل داره اصلا فرق میکنه چه نامز ...

هر دوست پسر داشتنیم بد نیست 

منم داشتم ولی نه دختر بی بند و باریم نه دختر آفتاب مهتاب دیده هستم

ما به قصد ازدواج بودیم و جهت اشنایی باهم بیرون میرفتیم و حرف میزدیم

که در ادامه فهمیدیم به درد هم نمیخوریم جدا شدیم

هیچ اتفاق بدی هم بینمون نیفتاد جز اینکه باهم ناهار بخوریم تو رستوران یا عصرا بستنی تو کافی شاپ و راجع دانشگاه حرف بزنیم

الان اگه از اول اونا میومدن خاستگاری باید من حتما میگشتم  یه طلاق گرفته یا یه جدا شده واسه خودم پیدا میکردم ؟ به جرم اینکه چهار بار با اون اقا بیرون رفتم😅

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
هر دوست پسر داشتنیم بد نیست  منم داشتم ولی نه دختر بی بند و باریم نه دختر آفتاب مهتاب دیده هست ...

خب دیگه الان افتاب مهتاب ندیده نیستی ....😂

نه میدونی من نامزدی اتفاقا موافق ترم ،چون ادم میدونه طرف قصدش چیه ،اره اینا نامزد شدن زیر نظر خانواده اشنا میشدن دیدن بهم نمیخورن جدا شدن تا رل که اصلا معلوم نیس کی بوده چی بوده😑😂

اما حرفم اینه مثلا من  تا حالا با هیچ کس نبودم حق اینو دارم که با کسی باشم که مث خودمه  .....حالا انتخابی میتونم هم با کسی باشم که ازدواج دومشه....هر چی سلیقه ای ...من میگم حق داره که با کسی باشه مث خودش حق دارن خانوادش ناراحت شن ...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂