با دختری که داره آشنا میشه قبلا نامزد داشته من یکم ناراحت شدم دختره خیلی خوبه ولی نمیدونم به خاطر همین ضعفشه که خوبه یا اخلاقش اینطوریه داداشم داشت میپرسید که چیکار کنه منم گفتم خودت میدونی ولی ته دلم ناراحت شدم آخه برای داداشم بهترینو میخوام نمیخوام به مشکل بخوره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نگفت بده گفت ممکنه به مسکل بخورن بالاخره این وسط قطعا یه چیزهایی پیش میاد چون اون خانوم تجربه یه ...
زیر یه سقف که نبودن نامزد بوده
چون اسمش نامزده و خانواده ها در جریانن تجربه ی ننگین تو کارنامه دختره
ولی دوست پسر داشتن و هزار جور مهمونی و مسافرت و بیرون رفتن پنهانی دور از چشم خانواده ها تجربه محسوب نمیشه !!!!!
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ببین اینکه دختر قبلاً عقد بوده زیاد مهم نیست چون امروزه کمتر کسی پیدا میشه که دوست پسر نداشته باشه مهم اینه که اخلاقش با داداشت به هم میخوره یا نه که اینم فقط آشنایی بیشتر از هم میشه فهمید
نه بابا چه ضعفی حتی طفلی مخالفت نکرده فقط گفته برای داداشم بهترین رو میخواستم خ ...
اخه گفته نامزده عروسی که نگرفته بودن
بعدشم دخترای مجردم دوست پسر دارن که صد رحمت به نامزد!!!
ولی دوست پسر چون قایمکیه اشکالی نداره
نامزد چون خانواده ها در جریانن بد میشه؟
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
مرد با شرایط مشابه هم زیاده وقتی مثلا من تجربه ی یه ازدواج دارم چا باید برم با کسی که تا به حال ازد ...
بله کسی که زیر یه سقف بوده و تجربه زندگی مشترک داره خوبه بره با یکی مثل خودش
ولی نامزدی بهم خورده شرایط خاصی محسوب نمیشه واقعا