2777
2789
عنوان

داداشم امروز بهم زنگ زد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 52 پست
قتل که نکرده ،نامزد داشته .فقط حسابی تحقیق کنید نامزد قدیمیشو پدا کنید با هاش صحبت کنید وبا مادرو خا ...

مگه نامزد سابق میاد میگه من آدم بدی بودم 

اون خانوم حق داشت هزار جور انگ بهش میزنه ..

اینکار خیلی اشتباه به نظرمن حالا اونا شاید اخلاقهاشون باهم جور درنیومده این دلیل نمیشه که با همسر جد ...

نپرسه؟بنظرم واجبه که بپرسه وحتی بدونه از طرف کدوم وبه علتی بهم خورده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحقیق کنید و مشاوره برید خب 

ببینید دلیل طلاق چیه 

اید اون یارو بد بوده 

ولی به هر حال خب هر کسی بهتره با ادم شبیه خودش ازدواج کنه اگر خانواده حساسی داره، ولی در کل اول ببینید دلیل طلاق چی بوده 

فهمیدینم دیگه حرفشو نزنید و به روش نیارید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نگفت بده گفت ممکنه به مسکل بخورن بالاخره این وسط قطعا یه چیزهایی پیش میاد چون اون خانوم تجربه یه ...

زیر یه سقف که نبودن نامزد بوده

چون اسمش نامزده و خانواده ها در جریانن تجربه ی ننگین تو کارنامه دختره

ولی دوست پسر داشتن و هزار جور مهمونی و مسافرت و بیرون رفتن پنهانی دور از چشم خانواده ها تجربه محسوب نمیشه !!!!!

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
نامزدی بهم خورده ضعفه؟؟؟؟ همین حرفای نکبتی رو میزنید که خانوما از ترس طلاق هر شب زیر حقارت و مشت و ...

نه بابا چه ضعفی 

حتی طفلی مخالفت نکرده 

فقط گفته برای داداشم بهترین رو میخواستم 

خب مثلا کسی که مجرد و با کسی نبوده 

حق داره پارتنر اینطوری بخواد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
هیچ وقت هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترشه.معلومه خانواده پسرمیگن مشکل ازدختربوده ۴تاهم میزارن روش.مگر ...

نگفتم که فقط به همونا اکتفا کنه ولی بازمیگم باید ازاونا هم تحقیق بشه علاوه بر دیگران

نامزدی بهم خورده ضعفه؟؟؟؟ همین حرفای نکبتی رو میزنید که خانوما از ترس طلاق هر شب زیر حقارت و مشت و ...

دقیقا

نمیدونم چرا همیشه طلاق رو از چشم زن میبینن 

همیشه میگن اگه زن خولی بود میشت سر زندگیش باخوب و بد شوهرش کنار میومد

بله عقد بوده اما گفته رابطه نداشته

ببین اینکه دختر قبلاً عقد بوده زیاد مهم نیست چون امروزه کمتر کسی پیدا میشه که دوست پسر نداشته باشه مهم اینه که اخلاقش با داداشت  به هم میخوره یا نه که اینم فقط آشنایی بیشتر از هم میشه فهمید

نه بابا چه ضعفی  حتی طفلی مخالفت نکرده  فقط گفته برای داداشم بهترین رو میخواستم  خ ...

اخه گفته نامزده عروسی که نگرفته بودن 

بعدشم دخترای مجردم دوست پسر دارن که صد رحمت به نامزد!!!

ولی دوست پسر چون قایمکیه اشکالی نداره

نامزد چون خانواده ها در جریانن بد میشه؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
زیر یه سقف که نبودن نامزد بوده چون اسمش نامزده و خانواده ها در جریانن تجربه ی ننگین تو کارنامه دختر ...

والا ما داریم در مورد دخترهای نرمال حرف میزنیم

میگم تحربه ی ازدواج داره

اصلا موضوع من رابطه داشتن یا نداشتن نیست

و اینکه نگفتم اون دختر چیزی کم داره 

فقط شرایط خاصی داره که بهتره با یکی با شرایط مشابه خودش ازدواج کنه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
مرد با شرایط مشابه هم زیاده وقتی مثلا من تجربه ی یه ازدواج دارم چا باید برم با کسی که تا به حال ازد ...

بله کسی که زیر یه سقف بوده و تجربه زندگی مشترک داره خوبه بره با یکی مثل خودش 

ولی نامزدی بهم خورده شرایط خاصی محسوب نمیشه واقعا

نپرسه؟بنظرم واجبه که بپرسه وحتی بدونه از طرف کدوم وبه علتی بهم خورده

هرکی قشنگی حرف خودش رو میخواد بزنه مرده میخواد بگه مشکل از دختره س 

دختره هم میخواد بگه مشکل از پسره س

خب اینجوری بلاتکلیف میخواد بشه

به نظرت کار درستیه اصلا

هرکی نظری داره و نظر هرکسم محترمه

من باشم به هیچ وجه اینکاررو نمیکنم