2777
2789
عنوان

قرمزی جای جوش

288 بازدید | 16 پست

روی جوشام پماد زینک میزدم،تقریبا همشون از بین رفتن ولی هنوز قرمزی ردشون مونده،چیکار کنم؟؟؟

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خشک می‌کنه جوشو ولی یه نفر تو همینجا گفته بود من زینک اکسید زده خوب بود همه جوشاش رفت ولی بعدش جوشای بزرگ بزرگو دردناک زده بود دکتر بهش گفته بود قطعش کنه و یه فوم مخصوص صورتشو داده بود خوب شده بود بنظرم زیاد استفاده نکنید 

واقعا زینک اکساید روی خود جوش تاثیر داره ؟  چه مدت زدی؟

برا من دو روزه تاثیر گذاشت

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

خشک می‌کنه جوشو ولی یه نفر تو همینجا گفته بود من زینک اکسید زده خوب بود همه جوشاش رفت ولی بعدش جوشای ...

ممنون عزیزم

زیادم استفاده نکردم دوبار بیشتر استفاده نکردم،راهی نیس که نرفته باشم دیگه😂

زیاد جوش داشتی یا کم

فقط روی دوتا گونم،درحد پنج شیش تا ولی بزرگ بودن

ولی دختر خاله من خیلی جوش داشت و لک زیاد آدم نمی‌توانست صورتشو نگا کنه رفتش یه دکتر طب سنتی که میبد هستش به پک دست ساز داد 

کرم،تونر،صابون،یه ماسک گیاهی بود که خودش با آب قاطی میکرد میزد و در عرض دو هفته رفت که رفت ولی موقع پریودی یکی دوتا میزنم روز دوم پریودی می‌ره صورتش صاف صاف شد تبلیغ نمیکنم منم تابستون قراره برم با عکس هم کارتون را میندازه  دختر خالم عکس داد 

ولی دختر خاله من خیلی جوش داشت و لک زیاد آدم نمی‌توانست صورتشو نگا کنه رفتش یه دکتر طب سنتی که میبد ...

پیج اینستا دارن؟

فقط روی دوتا گونم،درحد پنج شیش تا ولی بزرگ بودن

اها جوشای من زیادن ولی ریز تو پریودی جوشا برآمده میزنم خیلیییی بد این دکتر طب سنتی رو که گفتم عکس لک جوشاتم بدی پکشو میده ولی اصلا عوارض نداره 

عمه من ۲۵ سالشه هنوز جوش داشت رفت متخصص زیر نظر پزشک یکی دوسال راکوتان خودرو جوشاش رفت ولی جای جوشاش بد چاله شده و کلی عوارضم داشت براش کبد داغون شد دختر خالم دوماه با طب سنتی رفت خوب شد ولی هفته اول جوشاش ریخ بیرون حتی بالای لبش ولی هفته دوم رف

اها جوشای من زیادن ولی ریز تو پریودی جوشا برآمده میزنم خیلیییی بد این دکتر طب سنتی رو که گفتم عکس لک ...

اره خب طب سنتی خیلی بهتر از داروهای شیمیایی هست،حداقل عوارض نداره اگرم دیر اثر کنه