2777
2789

سلام صبح بخیر 

من ۲۰ سالمه راستش با مادرم انقدری راحت نیستم که راجب اینجور مسائل از قبل باهاش هماهنگ شم

خواهر بزرگترم ندارم

یه پسره هستش که باهم موزیک کار میکنیم خوبه از نظر مالی چهرشم معمولی رو به پایینه و من از اون نظر ازش یکم سرترم همه چیش عالیه فقط یه خورده بی ادبه و هر شوخی میکنه و چهره خشنی داره که منم تو همون شخصیتم

مورد بعد اینه ۱۱ سال باهم اختلاف سن داریم

ولی خب همویگرو میپسندیم و اصرار به وارد شدن رابطه با من داره من هنوز جوابشو ندادم

میگه یه مدت باهم باشیم بعد اگه اوکی بود جدی ترش میکنیم

لطفا با توضیحات راهنماییم کنید

و اینکه من قبلا تجربه دوستی داشتما 

نههه بدرد نمیخوره من نپسندیدم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شخصه از ادم بی ادب و اونایی که هر چیزی رو میگن و مبادی الاداب نیستن اصلا خوشم نمیاد پس رد میکنم

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

سنش زیاده 

من بودم قبول نمیکردم هرچقدرم ازش خوشم بیاد

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...

عزیزدلم همین اختلاف سنی و بی ادب بودن و اینکه به خودش اجازه میده هر شوخی کنه رو در نظر بگیر و ردش کن البته میدونم ما هرچقدر بگیم نه تو آخرش با اصرار اون آقا قبول می‌کنی فقط امیدوارم سریع دل ندی

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟

اگه دوست داشته باشه بگو بیا خاستگاریم بد تحت نظر خانواده باهم باشیم رفتامدخانوادگی کنیم اونجوری بهتر تر همو میشناسیم ن ک دوست شین بد ی مدت ولت کنه بره فقط تو این مدت سرگرمیش بودی والا 

ببین عزیزم نکن...من همین راه رو رفتم و اخر هم خانواده ها تفاهم نداشتن و گند خورده تو احساس من ...میخواد بیاد اول با خانوادت صحبت کنه...در غیر این صورت فقط یک ماه اشنایی کفایت میکنه ...هر چند شناخت ادما زمان بره

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊