2777
2789
عنوان

سلطان ترکیبات سمی خوردن فقط خودمم :)

8907 بازدید | 338 پست

تو ماه رمضان بعضیا شاهکارهام رو یادشونه .خیلی ترکیب سمی میخورم .یعنی هوس کنم یه چیزی رو با یه خوراکی دیگه باهم بخورم باید امتحانش کنم .الان هم صبح ناشتا سمنو خوردم با نوشابه 😵‍💫🥴 فقط بگید امیدی به زنده موندنم هست ؟😢😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید🤣

بستنی هم با پفک میخورم تازه 🥲😂 اینقدر خوشمزه ست که نگو 😋

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یاخدا نوشابه   

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
منم خوردم چیزی نیس زیاد

آخه سمنو عطش میاره بعدش هرچی آب بخوری فایده نداره فقط نوشابه میتونست بشوره ببره 😅

متاسفم ما تمام تلاشمون رو کردیم ولی مریضتون😢😭😭😂😂

ای خدا کاربر خوبی بودم نه ؟😢🥲😂

نمیدانم به زودی معلوم میشود

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
یاخدا نوشابه    

اونم ناشتا 😢😅