2777
2789
عنوان

حالمبده😭😭😭😭

169 بازدید | 26 پست

ی سال دیگه کنکور دارم ولی هیچی بارم نیست آخه چجوری تو ۳ ماه دهم و یازدهمو جمع کنم من میخاستم پزشکی قبول شم نمیدونم این حجم بیخیالیم از کجا میاد امشب دیگه جدا برنامه های گوشیمو پاک کردم ی قرص کافئین خوردم بشینم بخونم ولی بازم داره گریم میاد آخه چیکار کنم😔

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲

میتونی اگه بخای میتونی 

اگه بهونه نگیری میتونی

اگه غر نزنی میتونی 

اگه حواستو پرت این مزخرفات نکنی میتونی 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نی نی سایت هم تعلیق بزن شروع کن وگرنه همش در گیر فردا فردا میشی

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

از الان شروع کردی به خوندن باز از بقیه جلویی 

یه دوستی داشتم خرداد کنکور داشتی از پنج ماه قبلش شروع کرد به خوندن پزشکی قبول شد

اعتماد بنفس داشته باش دختر فقط یادت نره کلاس وکتاب ومنابع خوب خیلییییی مهمه 

نا امید نشو یه نفس عمیق بکش اعتماد به نفستو ببر بالا اگه برات خیلی سنگینه حداقل چیزایی که خیلی مهمه رو بخون 

دیر میشه اما دروغ نمیشه بلاخره روزی ادمای بد تقاص کاراشونو پس میدن🙂
از الان شروع کردی به خوندن باز از بقیه جلویی  یه دوستی داشتم خرداد کنکور داشتی از پنج ماه ...

وای جدی میگی؟

فدای سرت بابا  امسال رو بده واسه اینکه خوب آشناشی با سوالات اگر اولین بارته  خوب بخون وا ...

ن اینو نگین 

به منم همین و گفتن تورو خدا اینجوری نیگن

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

عزیزم درکت میکنم با برنامه ریزی و مشاور همه چی حل میشه و خانوم دکتر میشی ان شاءالله😍❤️

مرسی عزیزم بخدا اگه میتونستم گوشیمو خاموش میکردم 

خیلی دیره

دیر نیست تو میتونی دهم یازدهم و جمع کنیتابستون 

دوزادهم و همراه با تست دهم یازدهم و دوازدهمبخونی

دیر نیست تو میتونی دهم یازدهم و جمع کنیتابستون  دوزادهم و همراه با تست دهم یازدهم و دوازدهمبخو ...

سعیمو میکنم ولی حجمشون دیوونه کنندس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز