2777
2789
عنوان

مادرشوهر🥹😒❌

297 بازدید | 19 پست

سلام بکس من یساله ازدواج کردم شوهرم حقوقش۱/۷۰۰ بود وقتی عقد بودیم☹️

بعد بابام بردش سرکار پیش خودش حقوق۵تومن تاازع ازدواج کرده بودیم من با پنج تومن واقعا سختم بود چون خیلی خیلی کم بود و یه عالمه بدهی خانوادم خذاروشکر وضشون خوبه خیلیم کمکم کردن ولی خودم دوس ندارم هی ساپورتم کنن میخاستم خودمو شوهرم سرپا خودمون باشیمو یاد بگیریم 

خلاصه تحمل کردم و بعدعروسی بااینکه تازه عروس بودمو همه چیز میگفتن بهم ک چرا میخای طلا بفروشی دویس تومن طلا فروختم شوهرم خیلی دودل بود میترسید ناراحت شم خلاصه فروختیم با پس اندازمون توجه کنید با حقوق پنج تومن من پس اندازم میکردم😁خودمم کارمیکردم شریکی وارد کارشدیم 

ازهمین کار پنجاه تومن پول بهمون داده شد یجا شوهرم گف میخام برات طلاهاتو کم کم بخرم گفتمش ن بذار ساختمونمونو ادامه بدیم گف برااونم پول جورمیشه

رفتیم یه مدال طلا و زنجیرشوخریدم اومدیم خونه شبش شدینی دوساعت پیش شوهرم گف بریم خونه بابام کاردارم زود بیایم رفتیم اونجا من مدالو برداشتم گفتم اصلا نمخام بشون هم بگم دیدم شوهرم تا رسیدیم😂😂😂گف برا زن خوشگلمممم طلا خریدم کرم گرفته بودش میدونم

یهو مامانش عین دیوونه ها داد زد پ برااااچیتوووونههههه چراااااا خریدینننن انگار دیوووونه شدییییین بخدا داد میزدا😐بعد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بسم الله چرا مادرشوهرا انقد پتیاره شدن 😐🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

شوهرمم گفتش چرانخرم براش اونموقع ک رف طلاها زمان مجردیشو هدیه ها عقدشو داد رف برا کارمن کسی هیچ نگف حالا چرا براش خریدم؟؟؟طلاها خودشو دارم بش پس میدم

بعد مادرشوهرم الکی اوردش سر خانوادم

گف من میدونم زنت میخاد شبیه مامانش بشه ادا مامانشو دربیاره ک هی میره خرید فلان خو اونا دارن شما ندارین

خیلی عصبی شدمو گفتم چرا تایچی میشع اسم مامان منو میاری اخه عزیزمن

دیدم گف اگ راس میگی بابات پولداره نمیذاشت طلاهاتو بفروشی😑😑😑😑😐😐😐من دیگ هنگ بودم 

گفتمش پدرمن کم بدردمون خورده؟؟؟ پسرت حقوقش ی تومن بوده الان این ماه شده۱۴ تومن بابام بخدا هی اضافه هم میدش هرماه دراصل ده تومنه

دلم هنو اروم نگرف گفتمش مادرجان شما براعروسیمون هزارتومن کمکمون نکردین بابام میدونی چق پول داد بم موقع عزوسی گفتمش توخبر داری خریدا عروس و داماد رو بابام داد همشو خبرداری دی جی و یکم از تالارو بابام داد؟؟ قراره بیام جاربزنم؟ صمنا این وظیفه شما بوده من باید طلبکار باشم ن شما کاری خو برامون نکردین لااقل نمک هم نپاش رو زخمامون 

دیگ داش گریم میگرف از حرص دیدم شوهرمم صداش دراومد گف اره مامان من اونموقع براعروسیم هیچ نداشتم شما داشتینو ندادین میتونستی لااقل ی لنگ النگو بفروشی بگی پسزم بیا کم کسری نباشه اینکارم نکردی من ب این دخترو خانوادش مدیونم تاابد شمارم زیاد دوس ذارم ولی خیلی دارید تنش میارید تو زندگیم بجااینکه از موفقیتمون خوشحال باشی ک تونستیم طلا بخریم داری ایطور تو ذوقمون میزنی