2777
2789
عنوان

کُدِ ثروتمندی 💎

1096 بازدید | 172 پست

بچه‌ها یه خانواده میشناسم خیلی ثروتمندن نه فقط پولی آدمای اصیل و مؤمنی هستن خیلی معتبر و با خدا بچه‌هاشونم مثل خودشون باشخصیت هستن از نظر مالی هم همینقدر بگم اگه هیچ‌کار نکنن همینجور پول رو پولشون میاد از بس ملک و زمین دارن هی میدن اجاره... 

یه کاسبی دارن خارج از کشور شیش‌ماه اونورن شیش‌ماه اینور

خلاصه بگم آدمای متنعمی هستن تازه به دوران رسیده هم نیستن که به رخ مردم بکشن 

بعد مامانم با مادر خانواده دوسته حرف این چیزا شده خانومه هم به مامانم گفته هرشب واقعه میخونم مادرم بهم یاد داده 

بعد از هرکسی هم میپرسم همینو، میگن ذکر مجرب برای ثروتمند شدن همین سوره واقعه هست اینجوری که هرشب بخونی مادام العمر 

تو رو خدا همه‌چی را قاطی نکنید آدم باید کار کنه و پول دربیاره اول از همه هم واجبات و ترک محرمات شرطه هرچیزی به جای خودش... 

حالا من نیت کردم هرشب سوره واقعه بخونم اینجا تاپیک بزنم میخوام اگه کسی مایل بود هرشب صداش کنم بهم بگه تا دونفرو صدا میزنم برای یادآوری... بعد دیگه اون دو نفر میتونن کسای دیگه هم صدا کنن ❤️

بله حقیقت داره منم یه مدت می‌خوندم واقعااثر داشت کم سعادت بودم دیگه ادامه ندادم لطفا هر شب صدام کن لایک نکن چون نمی‌بینم حتما بیزحمت صدام ممنون عزیزم 🌹

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامانمهربونم     عزیزم برای خوندن سوره واقعه هرشب تو همین تاپیک هستیم دیگه  از ام ...

باشه عزیزم الان بخونیم یا بعد نماز مغرب از فردا شب

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.