2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 57 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم طبیعی جلوگیری میکردم😂

یا علی😬

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
دوسال خوبه ...باهم بزرگـ میشن

اره خوبه ولی من سر بچه اولم انقدر اذیت شدم که حد نداشت هر کس میدید میگفت لیلا تا ۱۵ سال بچه نمیاره دیگه😂همه متعجب بودن از بارداریم

روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤
اره خوبه ولی من سر بچه اولم انقدر اذیت شدم که حد نداشت هر کس میدید میگفت لیلا تا ۱۵ سال بچه نمیاره د ...

منم دخترم دو سالشه.

دلم براش میسوزه نمیتونم بهش برسم انقد حالم بده.

زدی خبرشو بده اگ بودی متشکریم نکن حتما لایق بودی ک خدا دوباره مادرت کرد

راضیم به رضای خدا امشب میزارم میام میگم چی شد😥

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
منم دخترم دو سالشه. دلم براش میسوزه نمیتونم بهش برسم انقد حالم بده.

توام بارداری؟ ن من حالم بد بود اوایل بعدش رفتم پیش متخصص زنان اونجا گفتم تهوع شدید و بی حالی دارم اونم یه مقدار قرص داد که خیلی هم گرون قیمت بودن دلی خدارو شکر بهتر شدم

روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤
علائمت چیه ؟

دو روزه تهوع دارم نمیدونم از استرس هست یا نع