2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 57 پست
بزار خبر بده منم استرس گرفتم .من پسرم 10 ماهشه الان حاملم ولی خوشحالم 😍

خوب میتونی با بچه ١٠ماهه باردار هم باشی ..

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
بزار خبر بده منم استرس گرفتم .من پسرم 10 ماهشه الان حاملم ولی خوشحالم 😍

خودت خواستی؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توام بارداری؟ ن من حالم بد بود اوایل بعدش رفتم پیش متخصص زنان اونجا گفتم تهوع شدید و بی حالی دارم او ...

آره هفته ۱۰ هستم.

انقد بالا میارم هر روز زیر سرمم.

میتونی اسم قرصا رو بنویسی خیلی در عذابم.

آره هفته ۱۰ هستم. انقد بالا میارم هر روز زیر سرمم. میتونی اسم قرصا رو بنویسی خیلی در عذابم.

ای وای اره الان برات مینویسم وایسا

روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤
عزیزم شما هم ناخواسته بود؟این نینی چیه؟

نمیدونم چیه هنو نرفتم سونو زیرده هفته هستم 

ناخواسته بود ولی خیلی خوشحالم چون کلا دوتا بچه میخایم و فاصله سنی کم فرق نمیکرد کی باشه

آره هفته ۱۰ هستم. انقد بالا میارم هر روز زیر سرمم. میتونی اسم قرصا رو بنویسی خیلی در عذابم.

نازوفار- اُنِستین-مولتی پرینتال

این آخری حالمو خیلی اوکی کرد اون دوتای اولی هم برا تهوع و بی حالیه

سخت هس ولی دوتابچه به یبار بزرگ میشن بهتره فک کنم 

اره باهم بزرگ بشن خیلی خوبه فقط سختش همون بارداری هست..بعدش ادم میتونه با چنگ و دندون نگهداری کنه ازشون

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
مرسی مهربون. خدا خیرت بده. ❤️

🙂♥️ایشالله بهتر بشی عزیزم ولی خریدی حتما به بهداشت منطقه نشون بده که برات ضرر نداشته باشه یه وقت