2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با خانواده شوهر

190 بازدید | 9 پست

سلام . خانواده شوهرم اصلا به من محل نمی‌زارن  ولی همش به شوهرم زنگ میزنن حتی بهش کار میدن کلا محبتشون فقط کاری هست  من چکار کنم این موقع ها  عصبی میشم براشون کاری انجام بده .چکار کنم بی خیال باشم بچه ها عصبی شدن بخاطر اینه ک کلا اهل محبت نیستن هم اینکه شوهرم خیلی بخاطر اونا به من حرف میگه حتی کار بد هم انجام بدن طرفشونو میگیره منم بدتر حساس میشم ناراحت میشم اعصابم بهم وره 

چون خانواده خودم اینطوری نیستن باهاش خیلی شوهرمو دوست دارن منم خب دوست دارن اونا بامن اینطور باشن ولی انگار من دشمنشونم شوهرم هم متاسفانه خوشش هم میاد اونا اینطوری هستن صداشم درنمیاد 

عزیزم دیگه کاری نمیشه کرد.......................اولویتش اونا هستن...................بیخیال

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمامحبت کن تامحبت ببینی، وقتی کاری نداری به کسی اونطرف سرد هست، یا اینکه بعضیا کلا سرد هستن، شمابرو وبیا فک کن خونواده خودتون، بعضی مردا حوصله غرزدن خانمو ندارن فک نکن طرف اونارو میگیره، شما خوب خانوادش بگو محبتشوجلب کن گله نکن، مگه ضعف تو چیه انتطار محبت ازونا داری، اونام نیازبه محبت دارن، اینا تجربیات خودمه عزیز. 

نه بحث محبت نیست کلا قوم شوهر با پسری که غلام حلقه به گوشه بیشتر با زنش بدی میکنن چون این زن دست وپای پسرشونو میبنده وتمام وقت نمیتونه سرویس بده همینا با پسر مفت خورشون وزنش بیشتر سازگاری دارن

شمامحبت کن تامحبت ببینی، وقتی کاری نداری به کسی اونطرف سرد هست، یا اینکه بعضیا کلا سرد هستن، شمابرو ...

اصلا به این چیزا نیست بعضیا ظرفیت محبت ندارن دیدم کسایی که بی محلی و حتی میشورن طرفو پهن میکنن عزیزترن 

اصلا به این چیزا نیست بعضیا ظرفیت محبت ندارن دیدم کسایی که بی محلی و حتی میشورن طرفو پهن میکنن عزیزت ...

ماطرفونمیشناسیم کلا گفتم این راهو بره شاید جواب داد،دیگه اگه سردن انتظاری نمیره، خودشون باید اذیت کنه، قبول کنه شرایطشو، اونام ازاون طرف سلیطه میترسن وگرنه عزیز نیستن😊

ماطرفونمیشناسیم کلا گفتم این راهو بره شاید جواب داد،دیگه اگه سردن انتظاری نمیره، خودشون باید اذیت کن ...

دقیقا افرین.از سلیطه ها میترسن احترام و دوست داشتنشون از ترسشونه

عزیزدلم سلام😍امیدوارم در این ثانیه ای که داری پیامم رو میخونی لب هات خندون باشه و دلت شاد❤😍🌱

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین یعنی باچت و ویس در تمام پیامرسان ها(ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ،تلگرام وایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،من معمولا ویس میدم شما میتونین بصورت تایپ یا ویس باهام ارتباط برقرار کنین😍👌

مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 در زمینه های:همسرداری_اختلافات زناشویی_فرزندپروری_آموزش جذب همسردلخواه_مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس و....

مشاوره حقوقی ⚖در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،ارث،نسب،قیمومت،ولایت،حضانت و...)

تنظیم انواع دادخواست و لایحه واظهارنامه بصورت نیم بها و در اسرع وقت🤩

✅خبر عالی تر اینکه حق المشاورتون رو میتونین بعد اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍😍😍

✔جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦 ۷۹ تومن

✔جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 ۵۹ تومن

✔جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۶۰ تومن

🔵بابت هر دومعرفی یه جلسه یکساعته رایگان به ارزش ۷۹ هزارتومن هدیه بگیرین🤩🤩🤩

شماره همراهم:

09199541937☎️

✅لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی مطالب همسرداری،فرزند پروری و عزت نفس گذاشته میشه+ اسکرین شات رضایتمندی مراجعین و فیش های واریزی

https://eitaa.com/moshavere_online📱

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online