2777
2789
عنوان

مصوبه تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 83 پست
خوب بقیه بچه ها هم ششم بخونن که قبول بشن مجه جلوشون گرفته شده  البته قبلا که این مصوبه نبود بچ ...

منم اگه پست های بالامو خونده باشی گفتم ک شاید اون زمان به هر دلیلی شرایطشو نداشته باشه ،ولی بچه هایی ک با معدل پایین میتونن بمونن ظرفیت رو پر میکنن برای دوره دوم🌹

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم منم همینو میگم میگم اگ اون تعدادی ک مستقیم میرن کاری نداشته باشیم اونا حقشونه!  اونایی ...

آره این رو فهمیدم میخواستم این رو هم بگم کار خوبی آزمون دوباره بگیرن برای دوره دوم چون خیلی از اون تیزهوشانی های دوره اول هم ممکنه کم بیارن و هم این که صادقانه آزمون تیزهوشان دوره اول فقط استعداد تحلیلی هست که از نظر خودم ملاک درس خوندن نیست اگر اون آزمون رو خوب بدن .اگر میتونن بچه های تیزهوشان دوره اول از پس آزمون استعداد تحصیلی و تحلیلی باهم بربیان خب دوباره ثبت نام میشن، خيلی از بچه ها هم احتمالش زیاد هست که موقع آزمون اول، درس براشون الویت نداشته و هدف خاصی نداشتن یا... درصورتی که باهوش بودن و استعدادش رو داشتن و وقتی بزرگتر میشن میفهمن که باید چیکار بکنن، اینجوری اتفاقا واقعا بهتره که آزمون برای تیزهوشانی های دوره اول هم برگزار بشه، هرکی لیاقتش بیشتر هست میاد بالاتر

آره این رو فهمیدم میخواستم این رو هم بگم کار خوبی آزمون دوباره بگیرن برای دوره دوم چون خیلی از اون ت ...

دقیقا حرفای منو زدی👌🏻 اونا هم باید ازمون بدن نمیشه ک فقط تست هوش بزنی و قبول شی باید برای درس هاهم ازمون بدن ک بین اونا هر کس لایق تره قبول شه و ظرفیت بیشتری  برای بقیه هم باشه🌹

آره این رو فهمیدم میخواستم این رو هم بگم کار خوبی آزمون دوباره بگیرن برای دوره دوم چون خیلی از اون ت ...

خوب دوباره ازشون ازمون گرفته میشه دیگ!  

درضمن مگه اونایی ک دوره اول بودن الکی قبول شدن؟! 

اونا هم حتما معدلشو داشتن ک تونستن انتخاب رشته کنن و برن واسه دوره بعدی!  

درضمن دوره دوم هم اگ وسط سال دانش اموزی کم اورد اخراج میشه!  

ظرفیت کلاس ها هم تو تیزهوشانه کمه مگه چقد دانش اموز میگیرن 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بله گلم من درسامو تموم کردم😉

ازمونشو دادی؟ اگه دادی و تموم شده دیگه بهش فکر نکن یه ماه دیگه نتایج میاد هر کسی تلاش کرده باشه قبول میشه نگران نباش 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
خوب دوباره ازشون ازمون گرفته میشه دیگ!   درضمن مگه اونایی ک دوره اول بودن الکی قبول شدن؟!  ...

گلم معدل ۱۶ بنظر اونا کافیه و میتونن انتخاب رشته کنن، و این ناعادلانه ست بقیه باید ۱۹ باشن تا بتونن تو ازمون شرکت کنن!!! 

ازمون ششم هم نسبت به نهم راحت تره. فقط تست هوشه و استعداد تحصیلی نیس. 

پس اونا هم باید ازمون بدن😊🌹

دقیقا حرفای منو زدی👌🏻 اونا هم باید ازمون بدن نمیشه ک فقط تست هوش بزنی و قبول شی باید برای درس هاهم ...

آره دقیقا ،بعد میای تیزهوشان انشالله سال دیگه، قشنگ تفاوت سطح بچه ها رو درک میکنی، کلاس رو میکشن پایین. ظرفیت درس خوندن رو ندارن دیگه 

ازمونشو دادی؟ اگه دادی و تموم شده دیگه بهش فکر نکن یه ماه دیگه نتایج میاد هر کسی تلاش کرده باشه قبول ...

عزیزم من دوزادهم رو تموم کردم😅 و نمونه درس میخوندم

عزیزم من دوزادهم رو تموم کردم😅 و نمونه درس میخوندم

اهان...فکر کردم نهمی که اینقدر حرص میخوری 😂 ولش کن دیگه تموم شده رفته به فکر کنکور باش  

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
آره دقیقا ،بعد میای تیزهوشان انشالله سال دیگه، قشنگ تفاوت سطح بچه ها رو درک میکنی، کلاس رو میکشن پای ...

اره والا

فقط انگار ظرفیت پر کردن😮‍💨

اهان...فکر کردم نهمی که اینقدر حرص میخوری 😂 ولش کن دیگه تموم شده رفته به فکر کنکور باش  

نه بابا حرص نمیخورم سعی دارم عدالت برقرار کنم😉😂😂