2777
2789
عنوان

مصوبه تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 83 پست
خوب دوباره ازشون ازمون گرفته میشه دیگ!   درضمن مگه اونایی ک دوره اول بودن الکی قبول شدن؟!  ...

آزمون دوره اول واقعا چیز خاصی نیست، تمرین کردن تست های استعداد تحلیلی مثل بازی لذت بخشه، تازه اگر تمرین هم نمیکردن میتونستن تست رو بزنن، من از دوست هام که از دوره اول تو تیزهوشان بودن میپرسم میگن ما اصلا نخونده بودیم، اومدیم آزمون دادیم قبول شدیم😐 خودشون اعتراف کردن آزمون رو چجوری دادن و قبول شدن بعد شما میگی مگه اونا آزمون ندادن 😐

گلم معدل ۱۶ بنظر اونا کافیه و میتونن انتخاب رشته کنن، و این ناعادلانه ست بقیه باید ۱۹ باشن تا بتونن ...

والا با این همه سختگیری بازم درصد قبولیا هم تو نمونه و تو تیزهوشان روبه پایینه من ک از تجربه شخصی خودم گفتم چونکه اونایی ک از عادی قبول کیشن باید خیلی تلاششونو کنن ولی درکل اونایی که تو نیزهوشان درس خوندن کتابای تکمیلیوشونو راهنماییارو اگ دیده باشی با این وجود ک علاقه ای ندارن و باید اخر سر انتخاب رشته هم کنن ولی مجبورن همه از دم فیزیک و زیست و .. رو بخونن تا برسن نهم وانتخاب رشته!  

بازم میگم حقشونه واقعا وقتی تونستن ۳سالو تو نیزهوشان بمونن با این حجم درسا و سختگیریا قطعا مستقیمم برن دوره بعدی حقشونه 

من نظرمو گفتم گلم بلاخره هرکی نظری داره ب نظر شما هم احترام میزارم از ما ک گذشته ببینیم چی میشه واسه اونایی ک میخوان ازمون بدن :)))

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمون دوره اول واقعا چیز خاصی نیست، تمرین کردن تست های استعداد تحلیلی مثل بازی لذت بخشه، تازه اگر تم ...

والا اطراف ما ک اونایی ک کلاس هم رفته بودن و مخ بودن پیششون ازمون سخت بوده من کاری به ازمون دوره اول هم ندارم میگم کسی ک تونسته با معدل مثلا۱۶ ب بالا انتخاب رشته کنه تو نیزهوشان لایق اینه مسقیم بره بالا اگ کم اورد هم ک دیگ اخراجه 

والا با این همه سختگیری بازم درصد قبولیا هم تو نمونه و تو تیزهوشان روبه پایینه من ک از تجربه شخصی خو ...

خب اگر فشار روشونه میتونن برن بیرون از مدرسه😉 منم تمام حرفامو پست های بالا گفتم الان حوصله ندارم دوباره بنویسم🌹 البته منم نظر خودمو گفتم؛)

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚
خب اگر فشار روشونه میتونن برن بیرون از مدرسه😉 منم تمام حرفامو پست های بالا گفتم الان حوصله ندارم دو ...

خب ذاتا اگ نکشیدن چ خواه یا ناخواه اخراج میشن  نیازی نیس خودشون زحمتی بکشن برا بیرون رفتن از مدرسه  :)) 

والا اطراف ما ک اونایی ک کلاس هم رفته بودن و مخ بودن پیششون ازمون سخت بوده من کاری به ازمون دوره اول ...

آخه واقعا کسی اخراج نمیشه تو این دوره و زمونه

بعد هم واقعا کسی که معدلش 16 یا 17 میشه یعنی درس خون هست؟ این معدل یعنی همه درس هاش تو این نمره میچرخه و درس نمیخونه خیلی حالا به هر دلیلی، همچین کسی روند کلاس رو کند میکنه چون نمیکشه، استاد باید همش درس ها رو دوباره توضیح بده 

بعد هم باید فضای تیزهوشان فضای رقابتی باشه که بچه ها بیشتر درس بخونن و همیدگر رو هی بکشن بالا،وقتی چند نفر که درسشون خیلی خوب نیست تو کلاس هستند  فضا رو تغییر میدن 

خب ذاتا اگ نکشیدن چ خواه یا ناخواه اخراج میشن  نیازی نیس خودشون زحمتی بکشن برا بیرون رفتن از مد ...

آخه کسی اخراج نمیشه تو این دوره و زمونه 🤦‍♀️ 

باز اگر میگفتن معدل زیر 18 شاید چند نفر اخراج میشدن

آخه واقعا کسی اخراج نمیشه تو این دوره و زمونه بعد هم واقعا کسی که معدلش 16 یا 17 میشه یعنی درس خون ...

معدل یکی از درسا ۱۶ بشه ن معدل کل 

عزیزم انشالله که تیزهوشان قبول شدی ❤️ اگر هم نشدی اشکال نداره، فدای سرت، اینجا چیز خاصی نداره😁 اول ...

عزیزم من درسمو تموم کردم😁

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚