2777
2789
عنوان

کمبود محبت...

360 بازدید | 25 پست

سلام خانما علائم کمبود محبت چیه؟

راستش احساسم اینه کمبود محبت شدید دارم با وجود اینکه خانواده ای داشتم که خب رفیق بودن باهام

گوشه گیرم،کم حرفم ، زود رنج ،به شدت استرسی دلم میخاد خودمو بیمار جلوه بدم تا همه دلشون بسوزه، تو فضا مجازی دوس دارم هر کسی بهم محبت کنه چه دختر چه پسر

میشه کمکم کنین😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😔😔😔 نمیدونم چیکار کنم

اول باید خودت خودتو دوست داشته باشی سعی کن برای خودت تلاش کنی حالا قراره تو علاقه هات باشه تو ظاهرت باشه و یا درس و..  سعی برای هرچیزی که مربوط به خودته تلاش کنی این شکلی اعتماد به نفست بیشتر میشه خودت رو با بقیه مقایسه نکن از هر آدم فقط یدونه وجود داره

روی اعتماد به نفست کار کن تو نیاز به تایید و دوست داشتن همه آدما نداری خودت باش و بذار همونجوری که ه ...

تو بچگی بهم خیلی محبت نمیشد 

منظورم ابراز علاقس 

وگرنه می‌بردنم بیرون و همه جوره خرجم میکردن

کتاب زیاد میخونم ولی فایده ای نداره ، در مقابل بقیه خودم و خیلی ناچیز میدونم در برابر دوستام

اول باید خودت خودتو دوست داشته باشی سعی کن برای خودت تلاش کنی حالا قراره تو علاقه هات باشه تو ظاهرت ...

درسم خوبه ، قیافم هم خوبه

فقط چیزی که هست تو حضوری خیلی آداب معاشرتم خرابه تو جمع مثلا بقیه رو میبینم خیلی راحت دارن صحبت میکنن ولی من نمیتونم حتی تو مدرسه

از اینه که ناراحت میشم

تو بچگی بهم خیلی محبت نمیشد  منظورم ابراز علاقس  وگرنه می‌بردنم بیرون و همه جوره خرجم می ...

هر آدمی علاقش رو یه شکل نشون میده شاید خانواده توهم اهل علاقه زبونی نبودن این چیزیه که خودمم تجربش کردم ولی حقیقتا برام اهمیتی نداره چون میدونم نوع و شدت دوست داشتن آدما باهم متفاوته تو اگه خودت رو دوست باشی همه چیز حل میشه مطمئن باش

اگر مشکلت واقعا جدیه باید بری پیش ی روانشناس ماهر شاید طرحواره ای داری که نیازه درمان بشه 

خودم که نمیتونم برم

باید به خانوادم بگم اونم که نمیشه حرفمو باور نمیکنن میگن هیچیت نیست