2777
2789
عنوان

کمبود محبت...

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 25 پست
درسم خوبه ، قیافم هم خوبه فقط چیزی که هست تو حضوری خیلی آداب معاشرتم خرابه تو جمع مثلا بقیه رو میبی ...

قطعا توهم چیزایی هست که دوست داری دربارشون حرف بزنی فقط کافیه شروع کنی خود به خود بقیش پیش میره اگه میبینی موضوع حرف زدنشون چیزیه که برات جذابه توهم همراهیشون کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطعا توهم چیزایی هست که دوست داری دربارشون حرف بزنی فقط کافیه شروع کنی خود به خود بقیش پیش میره اگه ...

اره دوس دارم خیلی چیزا هم دارم واسه گفتن

ولی میترسم سوتی بدم یا یه حرفی بزنم همه بخندن🥲

اره دوس دارم خیلی چیزا هم دارم واسه گفتن ولی میترسم سوتی بدم یا یه حرفی بزنم همه بخندن🥲

به فرض که اتفاق بیفته مگه واسه هیچکس همچین چیزی پیش نمیاد؟ نمیشه با این تفکر همیشه ساکت بمونی گلم فوقش دو بار اشتباه کنی در عوض وقتی برخورد آدمای مقابلت رو میبینی میتونی بیشتر بشناسیشون 

خودم که نمیتونم برم باید به خانوادم بگم اونم که نمیشه حرفمو باور نمیکنن میگن هیچیت نیست

نمیدونم چه شرایطی داری ولی به هر حال باید به خودت برسی و مراقب روح و روانت باشی من خودم به گذشتم نگاه می کنم آسیب هایی دیدم تو نوجوونی که هنوزم تاحدی باهامه  با خودم میگم ای کاش اون روزا که خیلی حالم بد بود و نیاز داشتم ی روانشناس کمکم می کرد

نمیدونم چه شرایطی داری ولی به هر حال باید به خودت برسی و مراقب روح و روانت باشی من خودم به گذشتم نگا ...

منم از نظر روحی روانی خیلی حالم بده 

احساسم اینه دچار افسردگی شدم

از طرفی هم میگم شاید تو این سن طبیعیه و اکثرا همینن 

باشه دربارش تحقیق میکنم

منم از نظر روحی روانی خیلی حالم بده  احساسم اینه دچار افسردگی شدم از طرفی هم میگم شاید تو این ...

خانواده خوبی دارم ولی درکم نمیکنن هر چی هست و میریزم تو خودم

واقعا بعضی وقتا خیلی خسته میشم از این زندگی، خیلی گریه میکنم زود تا هر چی میشه میزنم زیر گریه اینقدر دلم پره ، یجورایی چون دخترم فکر میکنم افسردگی گرفتم ، چون دخترا محدود میشن خیلی

خانواده خوبی دارم ولی درکم نمیکنن هر چی هست و میریزم تو خودم واقعا بعضی وقتا خیلی خسته میشم از این ...

یکی از آرزوهام این بوده پسر باشم بتونم تو خیابون راحت قدم بزنم و آهنگ گوش بدم🥲