2777
2789

کبدتون درجه چند چربه؟ چطوری خوب شدین؟

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من کبد چرب گرید ۳ دارن خیلی نگرانم 😔

چندروزه صبح ناشتا خاکشیر دارن میخورن با یه عرق گیاهی 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

منکه گرید ۱ بود ۳ سال پیش رژیم گرفتم بعد ۴۰ روز رفتم سونو ازبین رفته بود. ولی باز الان دوباره حس میکنم چرب شده میترسم برم سونو بهم بگه خیلی شده ولی همچنان چند وقته ناشتا خاکشیر با یه لیموی تازه توی آب گرم میخورم و لیورگل ۱۴۰ دیگه خدا داند در چه حاله دقیق

خانوما ریزش مو هم دارید اونایی که کبد چرب دارید؟ کلا علائمتون چیا بود؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

همسر من کبد چرب گرید ۳ دارن خیلی نگرانم 😔 چندروزه صبح ناشتا خاکشیر دارن میخورن با یه عرق گیاهی&

ببخشید علایم بالینیش چی بود که دکتر رفت؟

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

من نه ولی خواهرزاده ۳ بود صبح ها ناشتا خاکشیر خورد الان ۱ شده ۷ ساله بود

چند وقت ناشتا خاکشیر خورد؟

خانوما ریزش مو هم دارید اونایی که کبد چرب دارید؟ کلا علائمتون چیا بود؟

منم ریزش مو دارم ، اما هنوز سونو ندادم

ببخشید علایم بالینیش چی بود که دکتر رفت؟

هیچ علائمی

تو شرکت که کار میکنه گاهی میان چکاب میگیرن تو آزمایش مشخص شده بود بعدم سونو دادن که فهمیدیم گرید ۳ دارن

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**