2777
2789
عنوان

ریزش مو😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 52 پست
روغن رزماری بزن نتیجه میگیری هم موهاتو پرپشت میکنه هم ضخامت موهاتو بیشتر میکنه حالا چیکار کردی ریزش ...

روغن که اصلا به سرم نمیسازه.. سرم چربه بدتر ریزش میارم

هیچ قرصی که جواب نمیداد والا

ورزش بهتر کرده و آمپول بیوتین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قطع ک نشده هنوز..میریزه.. فقط میخواستم ببینم چقدر طبیعیه..بالا گقتم.. ورزش و امپول بیوتین بهترم کرد

خب میخوای در روز ۱۵تا هم نریزه موهات بلنده مهم ریزش تیست مهم اینه که رویش مجدد داسته بلشی متاسفانه مایی که تنبلی داریم رویشمون صفره 

روغن که اصلا به سرم نمیسازه.. سرم چربه بدتر ریزش میارم هیچ قرصی که جواب نمیداد والا ورزش بهتر کرده ...

اها خوبه خدا رو شکر قبل حموم بزنی خوبه ها نیم ساعت قبل حموم بزن بد بشور 

اما ریاد استرس نداشته باش و نگرانش نباش بیشتر ریزش میگیره ها

خب میخوای در روز ۱۵تا هم نریزه موهات بلنده مهم ریزش تیست مهم اینه که رویش مجدد داسته بلشی متاسفانه م ...

منکه هر چی راه رفتم به دردم نخورد والا

تهش میرم prpو مزوتراپی

اینم نخواد جواب بده ک خاک تو سرش😒

منکه هر چی راه رفتم به دردم نخورد والا تهش میرم prpو مزوتراپی اینم نخواد جواب بده ک خاک تو سرش😒

من هم مثل تو وقت گرفتم برای پی ارمی اگه ج نده که دیگه بدبخت دو عالمم زندگی اصلا بهم مزه نمیده اصلا حال و حوصله چیزی رو ندارم مثل مرده متحرک نشستم تا وقت مردنم برسه

من هم مثل تو وقت گرفتم برای پی ارمی اگه ج نده که دیگه بدبخت دو عالمم زندگی اصلا بهم مزه نمیده اصلا ح ...

یه مویی داشتم خداشاهده همجا میگفتن چقدر پره چقدر پره

الان شده دم موش

به مردم پول و زمین به ارث میرسه به ما تنبلی تخمدان😒