مخمل77 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 207 عنوان ریزش مو😮💨 259 بازدید | 52 پست سلام خانوما.. من یه مدت طولانی ریزش غیر طبیعی داشتمالان کمتر شدهکسایی که ریزشتون طبیعی هست و مشکلی ندارید میشه بگید وقتی شونه میکنید چقدر میریزهیا در طول روزو بعد از حمام؟ 1402/04/03 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shila_bashir عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 269 من ریزش موهام خیلی هس قبلا شامپو یا لوسیون میگرفتم الان کمتر شدع از قبل اما سرم هم خیلی تاثیر دارع #مگ بیکارم בنبال بیو #بگـَرـבم ت بخونیش!؟↻
مخمل77 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 207 من ریزش موهام خیلی هس قبلا شامپو یا لوسیون میگرفتم الان کمتر شدع از قبل اما سرم هم خیلی تاثیر دارع&n ... مثلا چقدر میریزه؟
پادگان_دلتنگی عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 271 منم جلوی سرم خالی شده روغن رزماری بزن جلو موهاتو کوتاه کن موهاتم شل تر ببند زیاد نکششونچک کن از تیروئید یا تنبلی تخمدان و کم خونی و بقیع ویتامینا نباشه
مخمل77 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 207 مال من خیلی کم میریزع اما میگن ۷۰ الی ۱۰۰ تار طبیعیه نه اصلا این مقدار درست نیستبرای شما چقدر میریزه در حالت عادی و موقعی ک شونه میکنید
پادگان_دلتنگی عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 271 نه اصلا این مقدار درست نیست برای شما چقدر میریزه در حالت عادی و موقعی ک شونه میکنید نمیدونم شنیدم میگن اینومن نهایتا بد از شونه شاید ده تا شایدم کمتر جم کنم من ریزش مو ندارم
مخمل77 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 207 نمیدونم شنیدم میگن اینو من نهایتا بد از شونه شاید ده تا شایدم کمتر جم کنم من ریزش مو ندارم در حالت عادی دست میکشید به موهاتون مویی نمیاد تو دستتون؟تو شونه کردن ریزش منم مث شما شده ولی در طول روز گیرمو بازکنم و دست بکشم داخل موهام چند تایی میاد تو دستم
shila_bashir عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 269 مثلا چقدر میریزه؟ ببین شاید صب پاشی رو بالشتت باشع یا مثلا شونع کنی روی شونه بیشترش ریختع باشع این ریزش مو بیشتر با استرس زیاد هس یا تغذیع #مگ بیکارم בنبال بیو #بگـَرـבم ت بخونیش!؟↻
پادگان_دلتنگی عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 271 در حالت عادی دست میکشید به موهاتون مویی نمیاد تو دستتون؟ تو شونه کردن ریزش منم مث شما شده ولی در طو ... ن نمیاد ندیدم تا حالا من اکثر مو هام بازه ندیدم ریزش داشته باشم شونم میکنم نداره دیگ اونا ک گره خوردن میان وگرنه نیس ریزشنگران نباش شاید سفت بستگی موهاتو یا گره داره توش نترس اینجوری ب خاطر چنتا استرسی شدی ریزش اساسی میگیریا
مخمل77 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 207 ببین شاید صب پاشی رو بالشتت باشع یا مثلا شونع کنی روی شونه بیشترش ریختع باشع این ریزش مو بیشتر با اس ... دلیلش واسه من تنبلی تخمدانه ازمایش دادم.. خیلی بهتر شده وضعیتم ولی خب نمیدونم در کل تعداد ریزش طبیعی چقدره که الکی حرص نخورمشونه میکنم ۸ تا ۱۰ تا میریزههر وفقتم گیرمو باز کنم ته موهامو بکشم یکی دوتا نیاد تو دستمنمیدونم هنوز طبیعی شده یا نه
مخمل77 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 207 ن نمیاد ندیدم تا حالا من اکثر مو هام بازه ندیدم ریزش داشته باشم شونم میکنم نداره دیگ اونا ک گره خورد ... ریزش که خیلییی داشتم خیلییی...هر کاری میکردم قطع نمیشدتازه الان بهتر شده دنبال رویشم
shila_bashir عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 269 دلیلش واسه من تنبلی تخمدانه ازمایش دادم.. خیلی بهتر شده وضعیتم ولی خب نمیدونم در کل تعداد ریزش طبیعی ... ن عزیز حرص نخور طبیعیه اینجوری باشع ریزش موت زیاد نی نترس عادیع مال منم رفتم دکتر گف اینجوری طبیعیه #مگ بیکارم בنبال بیو #بگـَرـבم ت بخونیش!؟↻
پادگان_دلتنگی عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 271 ریزش که خیلییی داشتم خیلییی... هر کاری میکردم قطع نمیشد تازه الان بهتر شده دنبال رویشم روغن رزماری بزن نتیجه میگیری هم موهاتو پرپشت میکنه هم ضخامت موهاتو بیشتر میکنهحالا چیکار کردی ریزشت تموم شد