2777
2789
عنوان

ریزش مو😮‍💨

259 بازدید | 52 پست

سلام خانوما.. من یه مدت طولانی ریزش غیر طبیعی داشتم

الان کمتر شده

کسایی که ریزشتون طبیعی هست و مشکلی ندارید میشه بگید وقتی شونه میکنید چقدر میریزه

یا در طول روز

و بعد از حمام؟

من ریزش موهام خیلی هس قبلا شامپو یا لوسیون میگرفتم الان کمتر شدع از قبل اما سرم هم خیلی تاثیر دارع 

#م‍‌گ ب‍‌ی‍‌ک‍‌ارم‍ בن‍‌ب‍‌ال‍ ب‍‌ی‍‌و #ب‍‌گ‍‌ـَرـבم‍ ت ب‍‌خ‍‌ون‍‌ی‍‌ش!‌؟↻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شنیدم میگن اینو من نهایتا بد از شونه شاید ده تا شایدم کمتر جم کنم من ریزش مو ندارم

در حالت عادی دست میکشید به موهاتون مویی نمیاد تو دستتون؟

تو شونه کردن ریزش منم مث شما شده ولی در طول روز گیرمو بازکنم و دست بکشم داخل موهام چند تایی میاد تو دستم

مثلا چقدر میریزه؟

ببین شاید صب پاشی رو بالشتت باشع یا مثلا شونع کنی روی شونه بیشترش ریختع باشع این ریزش مو بیشتر با استرس زیاد هس یا تغذیع 

در حالت عادی دست میکشید به موهاتون مویی نمیاد تو دستتون؟ تو شونه کردن ریزش منم مث شما شده ولی در طو ...

ن نمیاد ندیدم تا حالا من اکثر مو هام بازه ندیدم ریزش داشته باشم شونم میکنم نداره دیگ اونا ک گره خوردن میان وگرنه نیس ریزش

نگران نباش شاید سفت بستگی موهاتو یا گره داره توش نترس اینجوری ب خاطر چنتا استرسی شدی ریزش اساسی میگیریا 

ببین شاید صب پاشی رو بالشتت باشع یا مثلا شونع کنی روی شونه بیشترش ریختع باشع این ریزش مو بیشتر با اس ...

دلیلش واسه من تنبلی تخمدانه ازمایش دادم.. خیلی بهتر شده وضعیتم ولی خب نمیدونم در کل تعداد ریزش طبیعی چقدره که الکی حرص نخورم

شونه میکنم ۸ تا ۱۰ تا میریزه

هر وفقتم گیرمو باز کنم ته موهامو بکشم یکی دوتا نیاد تو دستم

نمیدونم هنوز طبیعی شده یا نه

ن نمیاد ندیدم تا حالا من اکثر مو هام بازه ندیدم ریزش داشته باشم شونم میکنم نداره دیگ اونا ک گره خورد ...

ریزش که خیلییی داشتم خیلییی...

هر کاری میکردم قطع نمیشد

تازه الان بهتر شده دنبال رویشم

دلیلش واسه من تنبلی تخمدانه ازمایش دادم.. خیلی بهتر شده وضعیتم ولی خب نمیدونم در کل تعداد ریزش طبیعی ...

ن عزیز حرص نخور طبیعیه اینجوری باشع ریزش موت زیاد نی نترس عادیع مال منم رفتم دکتر گف اینجوری طبیعیه 

ریزش که خیلییی داشتم خیلییی... هر کاری میکردم قطع نمیشد تازه الان بهتر شده دنبال رویشم

روغن رزماری بزن نتیجه میگیری هم موهاتو پرپشت میکنه هم ضخامت موهاتو بیشتر میکنه

حالا چیکار کردی ریزشت تموم شد