2777
2789
عنوان

ریزش مو😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 52 پست
روغن رزماری بزن نتیجه میگیری هم موهاتو پرپشت میکنه هم ضخامت موهاتو بیشتر میکنه حالا چیکار کردی ریزش ...

روغن که اصلا به سرم نمیسازه.. سرم چربه بدتر ریزش میارم

هیچ قرصی که جواب نمیداد والا

ورزش بهتر کرده و آمپول بیوتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع ک نشده هنوز..میریزه.. فقط میخواستم ببینم چقدر طبیعیه..بالا گقتم.. ورزش و امپول بیوتین بهترم کرد

خب میخوای در روز ۱۵تا هم نریزه موهات بلنده مهم ریزش تیست مهم اینه که رویش مجدد داسته بلشی متاسفانه مایی که تنبلی داریم رویشمون صفره 

روغن که اصلا به سرم نمیسازه.. سرم چربه بدتر ریزش میارم هیچ قرصی که جواب نمیداد والا ورزش بهتر کرده ...

اها خوبه خدا رو شکر قبل حموم بزنی خوبه ها نیم ساعت قبل حموم بزن بد بشور 

اما ریاد استرس نداشته باش و نگرانش نباش بیشتر ریزش میگیره ها

خب میخوای در روز ۱۵تا هم نریزه موهات بلنده مهم ریزش تیست مهم اینه که رویش مجدد داسته بلشی متاسفانه م ...

منکه هر چی راه رفتم به دردم نخورد والا

تهش میرم prpو مزوتراپی

اینم نخواد جواب بده ک خاک تو سرش😒

منکه هر چی راه رفتم به دردم نخورد والا تهش میرم prpو مزوتراپی اینم نخواد جواب بده ک خاک تو سرش😒

من هم مثل تو وقت گرفتم برای پی ارمی اگه ج نده که دیگه بدبخت دو عالمم زندگی اصلا بهم مزه نمیده اصلا حال و حوصله چیزی رو ندارم مثل مرده متحرک نشستم تا وقت مردنم برسه

من هم مثل تو وقت گرفتم برای پی ارمی اگه ج نده که دیگه بدبخت دو عالمم زندگی اصلا بهم مزه نمیده اصلا ح ...

یه مویی داشتم خداشاهده همجا میگفتن چقدر پره چقدر پره

الان شده دم موش

به مردم پول و زمین به ارث میرسه به ما تنبلی تخمدان😒