2777
2789
عنوان

کمک

64 بازدید | 12 پست

ماه ها اگه سمت گوشی نرم حتی یه نفر هم نیست بهم پیام بده و حالمو بپرسه

وقتی دلم گرفته میخام برم بیرون هیچ کسو ندارم که باهم بریم و اکثرا پشیمون میشم :)

دلم بحال خودم میسوزه..دلم نمیخاد باز افسرده شم..حوصله هیچ کاری هم ندارم اینطوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری پیدا کنم  از هر سمتی میرم یه عالمه مشکل هس .. خانواده سخت گیر ، بی‌پولی و....

منم از تو بدتر 

ولی اینا دلیل نمیشه که تو دوستی نداشته باشی

بی پولی یا مشکلات و خانواده سختگیر معیاری بر دوست نداشتن نیس

زمانی نمیتونی رفیقی داشته باشی ک خدایی نکرده تو کار خلاف باشی یا ادم بدی باشه

منم از تو بدتر  ولی اینا دلیل نمیشه که تو دوستی نداشته باشی بی پولی یا مشکلات و خانواده سختگی ...

کاش اینطوری بود

کاش مشکلی داشتم

ولی من فقط میخام یه ادم ت زندگی باشه ک براش مهم باشم

فقط میتونم گریه کنم و غصه بخورم :)

چون بی هدف هستی توی زندگیت و به همه چیز فکر میکنی. خدا بهت استعدادهایی داده و خیلیا قدرت رو نمیدونن اما از استعداد هات برای پیشرفتت استفاده کن وقتی خدا بهت اونارو داده یعنی یه رسالتی تو زندگی داری.. وقتی خودت پیشرفت کنی و از درون خودتو درست کنی بطور ناخوداگاه بقیه رم سمت خودت میکشی فقط صبور باش..

Intj- 

چون بی هدف هستی توی زندگیت و به همه چیز فکر میکنی. خدا بهت استعدادهایی داده و خیلیا قدرت رو نمیدونن ...

هروقت سعی کردم خودمو درست کنم از درون یکی اومده گند زده ب زندگیم...استعداد و هدف هم و تغیر هم حمایت پول حال خوب میخاد 

هروقت سعی کردم خودمو درست کنم از درون یکی اومده گند زده ب زندگیم...استعداد و هدف هم و تغیر هم حمایت ...

ااصلا اینطور نیست. بهونه نیار. تغییر درونی نیاطی به پول و حمایت نداره فقط باید به خودت بها بدی.. من پادکست های زیادی راجب توسعه فردی گوش دادم و دوره هم شرکت کردم و حالم بهتره.. وقتی از درون تغییر کنی نکات مثبت زندگی رو میگیری و سعی میکنس توی مشکلات هم پیشرفت کنی.. این احساساتت بخاطر بی هدفی هست تو هنوز راهت رو پیدا نکردی قشنگم. فقط شروع کن

Intj- 

هروقت سعی کردم خودمو درست کنم از درون یکی اومده گند زده ب زندگیم...استعداد و هدف هم و تغیر هم حمایت ...

هدف با تغییر نمیاد تغییر با هدف میاد.. اگه قراره همه چیز اوکی باشه تا شروع کنی خب اصلا چرا شروع کنی؟!

Intj-