2777
2789
عنوان

کمک

64 بازدید | 12 پست

ماه ها اگه سمت گوشی نرم حتی یه نفر هم نیست بهم پیام بده و حالمو بپرسه

وقتی دلم گرفته میخام برم بیرون هیچ کسو ندارم که باهم بریم و اکثرا پشیمون میشم :)

دلم بحال خودم میسوزه..دلم نمیخاد باز افسرده شم..حوصله هیچ کاری هم ندارم اینطوری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری پیدا کنم  از هر سمتی میرم یه عالمه مشکل هس .. خانواده سخت گیر ، بی‌پولی و....

منم از تو بدتر 

ولی اینا دلیل نمیشه که تو دوستی نداشته باشی

بی پولی یا مشکلات و خانواده سختگیر معیاری بر دوست نداشتن نیس

زمانی نمیتونی رفیقی داشته باشی ک خدایی نکرده تو کار خلاف باشی یا ادم بدی باشه

منم از تو بدتر  ولی اینا دلیل نمیشه که تو دوستی نداشته باشی بی پولی یا مشکلات و خانواده سختگی ...

کاش اینطوری بود

کاش مشکلی داشتم

ولی من فقط میخام یه ادم ت زندگی باشه ک براش مهم باشم

فقط میتونم گریه کنم و غصه بخورم :)

چون بی هدف هستی توی زندگیت و به همه چیز فکر میکنی. خدا بهت استعدادهایی داده و خیلیا قدرت رو نمیدونن اما از استعداد هات برای پیشرفتت استفاده کن وقتی خدا بهت اونارو داده یعنی یه رسالتی تو زندگی داری.. وقتی خودت پیشرفت کنی و از درون خودتو درست کنی بطور ناخوداگاه بقیه رم سمت خودت میکشی فقط صبور باش..

Intj- 

چون بی هدف هستی توی زندگیت و به همه چیز فکر میکنی. خدا بهت استعدادهایی داده و خیلیا قدرت رو نمیدونن ...

هروقت سعی کردم خودمو درست کنم از درون یکی اومده گند زده ب زندگیم...استعداد و هدف هم و تغیر هم حمایت پول حال خوب میخاد 

هروقت سعی کردم خودمو درست کنم از درون یکی اومده گند زده ب زندگیم...استعداد و هدف هم و تغیر هم حمایت ...

ااصلا اینطور نیست. بهونه نیار. تغییر درونی نیاطی به پول و حمایت نداره فقط باید به خودت بها بدی.. من پادکست های زیادی راجب توسعه فردی گوش دادم و دوره هم شرکت کردم و حالم بهتره.. وقتی از درون تغییر کنی نکات مثبت زندگی رو میگیری و سعی میکنس توی مشکلات هم پیشرفت کنی.. این احساساتت بخاطر بی هدفی هست تو هنوز راهت رو پیدا نکردی قشنگم. فقط شروع کن

Intj- 

هروقت سعی کردم خودمو درست کنم از درون یکی اومده گند زده ب زندگیم...استعداد و هدف هم و تغیر هم حمایت ...

هدف با تغییر نمیاد تغییر با هدف میاد.. اگه قراره همه چیز اوکی باشه تا شروع کنی خب اصلا چرا شروع کنی؟!

Intj-