پریروز تو گوشی شوهرم ی شماره دیدم ب اسم آزاد بعد رفتم تو ایتا تو سرچاش دیدم عکس ی خانومه سانتی مانتاله ولی چتاش پاک شده بود بعد منم ازش پرسیدم گفت آره فامیل فلانیه گفتم خب چرا پس زنگ زده چرا چتاش پاک کردی هیچی نگفت من زنگ زدم. ب اون شماره دوبار جواب نداد منم چون میخاستم چند روز بامامانم بریم مسافرت وسایلم آماده بود جمع کردم رفتم حتی خدافظی نکردم الان از اون روز همش زنگ میزنه چن تا پیامک داده بود ک رسیدی و اینا ن هیچ توضیح و معذرت خواهی هیچی
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️
بعد چن ساعت پیش تو ایتا پیام داده سلام عزیزم خوش میگذره
انگار ن انگار چیزی شده انقد حرصم گرفته منم کلا ازون روز جوابشو اصلا ندادم الان دلم میخاد براش بنویسم اره خیلی خوش میگذره از کنار توی عوضی بودن بهتره ب نظرتون خوبه
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️
وااا خب براچی رفتی.بخدا خولی .براچی رفتی که جلو دنبالش باز باشه ازاددد باشه.بهت خوش بگذره .چقد تو ریلکس و بیخیالی.بگو اره من رفتم تو هم راحت باش
خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. .
خودت زندگیتو نابود میکنی تو این شرایط بجای اینکه کنار شوهرت باشی بفهمی طرف کی رابطشون تا چه حده زندگیتو نجات بدی بلند شدی رفتی مسافرت خونه هم براش خالی کردی فازت چیه بوده
نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭 ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘 نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭 من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️