2789
عنوان

کاشت ناخن 😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3032 بازدید | 37 پست
وسواس که نه از بس ک تو سرم خوندن ایدز میگیری میگیری دارم دیوونه میشم ،اصلا میگفت روز قبلشم مشتری ندا ...

بهشون بگو یکم علمی نظر بدن پس .

برات سرچ کردم تو نت مطمعنت کنم .

برای انتقال بیماری از این باید خون یک فرد مبتلا به اچ‌آی‌وی کنترل نشده (که تعداد ویروس در خون وی زیاد است)، بر روی تجهیزات مشترک کاشت ناخن (مانند برقی) یا جوهر خالکوبی ریخته شده و قبل از خشک شدن خون و استریل کردن آن، به‌طور مستقیم از یک زخم باز خون فرد دیگر تماس پیدا کند.۲۳ خرداد ۱۴۰۲

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دیدین کسی از این طریق مشکلی واسش پیش بیاد  دیوونم کردن بخداا

ن بابا چ مشکلی من ک تاحالا چیزیم نشده همه اطرافیانمم ناخن میکارن چیزیشون نشده

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕

من دیروز کاشت زدم 

دور ناخن هام خیلی درد میکنه سوهان کشیده  

ولی به مرحله زخم نرسیده. 

شمام بپرس از ناخن کارت بگو زخم شد من نگرانم برای مساعلی بهداشتی و بیماری ها

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
وسواس که نه از بس ک تو سرم خوندن ایدز میگیری میگیری دارم دیوونه میشم ،اصلا میگفت روز قبلشم مشتری ندا ...

نه عزیز من 

اینجوری باشه که با اینهمه آمار کاشت بالای خانم‌های ایرانی باید بالاترین آمار ایدز تو دنیا برای ما بود 

تا حالا اصلا تو احتیاط های پزشکی نشنیدم برای راههای انتقال ایدز بگن لوازم آلوده کاشت ناخن

ناخنکارا بهداشت ندارن

من الکل خودمو برده بودم هی باید بهش می گفتم الکل بزن به وسایلت یکی میزد ده تا نمیزد کثافت

البته یه بار بیشتر کاشت انجام ندادم و حالم از هرچی کاشته بهم خورد

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
من دیروز کاشت زدم  دور ناخن هام خیلی درد میکنه سوهان کشیده   ولی به مرحله زخم نرسیده.&nb ...

گفتم گفت که قبلش مشتری نداشتم و چون میچرخه آلودگی میره بعد اتمام هر کار ضدعفونی میکنم🚶‍♀️

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز