2777
2789
عنوان

کاشت ناخن 😢😢😭

3017 بازدید | 37 پست

خانوما بیایین 

اصلا خیلی ذهنمو درگیر کرده 

کاشت ناخن که کردم دور ناخنم با سوهان زخم شد 

ایدز میتونه بیرون بدن زنده بمونه !؟چون صبح زود بود اولین نفر بودم کسی هم قبلم نبوده تا دیروزش تروخدا یه چی بگین اروم شم😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی بهم گفت ایدز میگیری دارم سکته میکنمم

سوهان آغشته به خون بود ؟

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
وای یکی از دلایلی که بدم میاد کاشت و غیره انجام بدم همین چیزاست...😑

منم عروسی داشتیم هفته دیگه لاک که میزدم پاک میشد 

گفتم برم انجام بدم وگرنه اولین باره بخدا که پشیمون شدم😢😢

نه والا تمیزه تمیز بود  

وسواس فکری داری ؟🫠

حتی آغشته به خون باشه 

باید ویروس تو خونش خیلی زیاد باشه 

ویروس هم خیلی زیاد باشه و قبل خشک شدن خون و تمیز شدنش با زخم باز برخورد کنه

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
منم عروسی داشتیم هفته دیگه لاک که میزدم پاک میشد  گفتم برم انجام بدم وگرنه اولین باره بخدا که ...

حالا امیدوارم چیزی نشه، نگران نباشید سعی کنید استرس نداشته باشید. من دکتر نیستم دید خیلی دغدغه شده با یه دکتر می‌تونید مشورت کنید.

وسواس فکری داری ؟🫠 حتی آعشته به خون باشه  باید ویروس تو خونش خیلی زیاد باشه  ویروس هم ...

وسواس که نه از بس ک تو سرم خوندن ایدز میگیری میگیری دارم دیوونه میشم ،اصلا میگفت روز قبلشم مشتری نداشتم 🚶‍♀️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

کاش می شد

ghormesabziiiii | 9 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز