2821
2789
عنوان

دختر تبریزی

5435 بازدید | 29 پست

سلام تو رو خدا بدون تعصب حواب بدید

ما لک کرمانشاه هستیم و از لحاظ مالی خدا رو شکر اندازه خودمون هستیم 

به نظرتون ازدواج برادر من ( پزشک سپاه ) با یک دختر خانوم تبریزی مشکلی نداره؟(تفکر قومیتی خوب نیست اما خب اختلاف فرهنگ وجود داره)

من خودم یه رگه م تبریزیه

خودشونو بالا میگیرن و پانترکن اکثرا

امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما می‌گویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانه‌ی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمی‌گویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ می‌رفته و سرش را جلوی شمشیر می‌گرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطه‌ی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر می‌شدند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستش من ی دوست دارم از تبریزه... خودم فارس ام.. و خرسان رضوی.. 

سه ساله هم دوستیم.. دخترای تبریز به نظرم خوشگلن واقعا.. اما راستش یکم تندن و یکم سخته یک چیزی حالیشون کنی یکم سخته باهاشون کنار بیای حرفم حرف خودشونه اکثرا واشتباه رو نمیپذرن البته همه اینطور نیستن ها.. هرجایی خوبو بد داره 

عرض کردم از لحاظ فرهنگ

از لحاظ فرهنگ تبریزیا معمولا یکم خودبزرگ بینی دارن ولی فقط همینم دال بر خوب یا بد بودن نیست هر آدمی بالاخره یک سری ویژگی های مختص به خودش رو داره که با اون باید سنجیده بشه حتی هرآدمی تعریفش از خوب بودن یا بد بودن میتونه متفاوت باشه شاید یه چیزایی از نظر شما بد باشه ولی تو ذهن یکی دیگه خوب باشه و بالعکس 

با غریبه میسازن؟

دخترای ترک میسازن

البته همه جا خوب و بد داره نمیشه قطعی نظرداد

من خودم ترکم شوهرم کرد سمت لوشان

ولی خیلی اختلاف نظرا داشتیم و داریم.ومن خیلی کوتاه اومدم و ساختم با شوهرم 

ولی اگه ترک باترک باشه راحتتره وهمینطور کرد با کرد

از لحاظ منطق اره اما وضعیت جوریه که خودمون رو یک قوم میدونیم

نمیدونم والا

کورد و تورک فکر نکنم به هم بیان

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز